Como Jugar Red Dead Redemption 2
Si quieres jugar gratis Red Dead Redemption 2 (una versión realizada por un fan y programada en Scratch) continúa con éstos sencillos pasos:

 1. Clic en el botón ‘ JUGAR AHORA ‘ situado en la parte superior izquierda de éste mismo post.
 2. Espera a que cargue el juego.
 3. Clic en el botón ‘ Bandera verde ‘.
 4. Sigue las instrucciones en pantalla y ¡a jugar!

Ver respuesta completa

Hoelang duurt het om RDR2 uit te spelen?

Red Dead Redemption 2 heeft een storyline die zo’n 65 uur duurt. Dan Houser, de medeoprichter van Rockstar Games, deed in een interview met Vulture een aantal opvallende uitspraken, waaronder eentje over de speelduur van Red Dead Redemption 2’s verhaalmodus.
Ver respuesta completa

Hoe oud moet je zijn voor Red Dead Redemption?

Red Dead Redemption
Genre Action-adventure
Spelmodus Singleplayer, co-op-modus, multiplayer
Engine Rockstar Advanced Game Engine
Leeftijdsklasse PEGI: 18

Ver respuesta completa

Hoe verdien je veel geld in Red Dead Redemption 2?

Het jachtseizoen is geopend – Maak een wandeling door de bossen of over de prairie en je zal al snel een wild dier zien rondrennen. Of het nou een hert is of een wolf die het op jou heeft gemunt. De dieren maken de wereld niet alleen levendig, maar zijn ook een goede bron van dollars.
Ver respuesta completa

Wat is het verschil tussen Red Dead Redemption 2?

Red Dead Redemption 2: Alle nachtopeningen, versies en deals We hebben maar liefst acht jaar op moeten wachten, maar het is bijna zover. Op vrijdag 26 oktober kunnen we allemaal onze cowboyhoed weerter hande nemen en met een strohalm in de mond over straat, het is de dag dat Red Dead Redemption 2 in de winkelschappen ligt! Houdt je maar alvast goed vast, want het wordt weer een wilde rit.

Om jouw in ieder geval alvast het zadel in te hijsen, hebben we een buyer’s guide voor je in elkaar gezet. Deze is voor iedereen die nog een exemplaar moet bestellen (welke edities zijn er allemaal? Wat zit er bij elke editie? Waar zijn ze het goedkoopst?), maar ook om je te laten zien wat er zoal verkrijgbaar gaat zijn rondom de game qua goodies en items.

Daarnaast hebben we voor de Budgetgamers die zweren bij een mooi fysiek exemplaar, een overzicht voor je van alle nachtopeningen die gaan plaatsvinden in de nacht van 25 op 26 oktober. En wist je bijvoorbeeld dat er tóch een verkrijgbaar zal gaan zijn? Kortom, wil je Red Dead Redemption 2 nog bestellen of wil je alles hebben rondom de game? Lees dan gauw verder. Como Jugar Red Dead Redemption 2

 • Wat is het verschil tussen de Standard, Special en Ultimate Edition en de Collector’s Box?
 • Red Dead Redemption 2: Standard Edition is voor de speler die geen extra’s hoeft
 • Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption komt uit in drie verschillende uitvoeringen. Je hebt de Red Dead Redemption 2 Standard, Special en Ultimate Edition. De Special Edition geeft extra’s voor het verhaal, terwijl de Ultimate Edition je ook de nodige extra’s biedt voor de multiplayer van Red Dead Redemption 2.

 1. Daarnaast is er ook nog de Red Dead Redemption 2: Collector’s Box.
 2. Bij deze laatste zit echter geen exemplaar van de game, we leggen hieronder uit waarom dat het geval is.
 3. Tevens vind je hieronder een uitleg van wat je nu precies bij elke editie krijgt.
 4. Ten eerste is daar natuurlijk de standaard uitvoering, deze bevat simpelweg de standaard game waar je direct mee aan de slag kunt en is het meest budget van alle uitvoeringen.

Sowieso krijg je als extra’tje bij je preorder een Outlaw Survival Kit met enkele items die bij elke preorder zal zitten. Red Dead Redemption 2 Red Dead Redemption 2: Special Edition is voor de fanatieke singleplayer speler De special edition van Red Dead Redemption 2 is voor de Budgetgamers graag beschikking willen over alle offline content. Er zitten geen online bonussen bij. Zo bevat de Special edition een exclusieve wereldmap die je aan de muur kunt hangen om tijdens het avontuur alle belangrijke punten af te strepen en schatlocaties aan te kruizen.

 1. Zo heb je straks je eigen verhaal aan de muur hangen.
 2. Daarnaast zitten er zes Downloadable conten pakjes bij, het gaat hier om extra missies waaronder een bankroof en een bendeschuilplaats van de Del Lobos die je moet ontdoen van de nodige bandieten.
 3. Het zorgt in ieder geval voor de nodige extra goudstaven en loot die je goed zult kunnen gebruiken.

Verder krijg je ook een racepaard, samen met een exclusief Nuevo Paraiso zadel. Wat het zadel speciaal maakt is nog niet bekend, maar het schijnt handgemaakt te zijn van een chocoladekleurig leer met een zilveren medaillon erop. Voor de rest krijg je nog wat items, waaronder een talisman voor aan je laars, een nieuwe Nuevo Paraiso Gunslinger outfit, enkele gameplay boosts, geldbonussen en kortingen op diverse upgrades die je kunt aanschaffen tijdens het spelen. Como Jugar Red Dead Redemption 2 Inhoud in het kort: – Bankroof en Bendeschuilplaatsmissie in de verhaalmodus – Racepaard + zadel – Talisman en Medallion voor Gameplay Bonussen – Gameplay Boosts, Cash Bonussen & kortingen in de winkels – The Nuevo Paraiso Gunslinger Outfit – Gratis toegang tot enkele wapens (Volcanic Pistol, Pump Action Shotgun & Lancaster Varmint Rifle

 1. Adviesprijs:
 2. Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition is voor de fanatieke online speler
 3. Tot slot krijg je wat extra wapens, een extra thema voor je online kamp (wat suggereert dat je een eigen kamp hebt die je kunt tweaken) en XP boosts tot level 25 om zo snel dit niveau te bereiken. Het prijskaartje ligt € 15 boven de Special Edition, de Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition heb je in huis voor

De Ultimate edition bevat alles wat er in de Special edition zit, plus nog extra bonus content om online alvast iedereen een stapje voor te zijn. Deze editie is dan ook voornamelijk voor die gene die van plan zijn (veel) online te spelen. Voor de online modus krijg je twee extra outfits; de Blackrose Bounty Hunter outfit, die o.a. Como Jugar Red Dead Redemption 2 Inhoud in het kort: – Alles wat er bij Special Edition zit – Steelbook Verder diverse online bonussen: – 2 bonus outfits (Blackrose Bounty Hunter Outfit en de Copperhead Enforcer Outfit) – Racepaard plus zadel – Gratis survivor thema voor in je kamp – Extra wapens (Volcanic Pistol, Pump Action Shotgun & Lancaster Varmint Rifle) – Rank Bonussen tot level 25 Adviesprijs: Red Dead Redemption 2: Collector’s Box uit de doeken Tot slot is daar dan de exclusieve Red Dead Redemption 2 Collector’s Box die slechts bij een paar winkels te koop is.

Tevens zal de Red Dead Redemption 2 Collector’s Box te krijgen gaan tijdens de nachtopeningen van MediaMarkt. Het is een leuk collector’s item maar let op! De game zelf zit er niet bij! Dat is wel belangrijk om te weten. Op de vraag deze er niet bij zir, meldt Rockstar, dat ze iedereen die een digitaal exemplaar van Red Dead Redemption 2 wil kopen, ook de kans willen bieden om de Collector’s Box te kunnen scoren.

Als de game er fysiek bij zou zitten, zou je hem niet meer digitaal kunnnen scoren. Maar goed, wat zit er allemaal in de doos? Waar bij de andere uitvoeringen het voornamelijk om extra online content gaat, puilt de Collector Box uit met exclusieve fysieke Red Dead Redemption 2 goodies.

 1. Grote kans dat er zelfs weer hints in zullen zitten naar iets geheims in de game? Ten eerste komt de Red Dead Redemption 2 Collector’s Box in een mooi rood metalen kistje inclusief slot en sleutel.
 2. Het doosje is geïnspireerd op een lockbox van de Van der Linde bende en is gegraveerd met het Cornwall Freight & Commodities plakket.

In het kistje zit van alles, Er zit een verzamelbare munt in met aan de ene kant een landschap en aan de andere kant een Amerikaanse buffel erop. Verder zit er een dubbelzijdige puzzel in van 100 stukjes. Een bandana die je voor je gezicht kunt doen om in stijl de game te spelen, een echte schatkaart die je in het begin op weg gaat helpen.

 • Er staan namelijk locaties op van verborgen schatten in de game! Verder krijg je er een pin set bij in een mooi tasje, speelkaarten voor je aankomende pokeravonden en een Wheeler, Rawson & Co catalogus van 150 pagina’s die je ook terugvindt in de winkels van Red Dead Redemption 2.
 • Tot slot zitten er 12 cigarettenkaarten bij.

Blijkbaar is het zo dat je in de game cigarettenkaarten kunt verzamelen, deze 12 kaarten bestaan uit fysieke uitvoeringen, dat duidt er op dat er dus heel wat kaarten ingame te verzamelen zullen gaan zijn. De adviesprijs van dit hebbedingetje is, Koop je de game er los bij (want die wil je vast ook), dan zit je met de standaard game op ongeveer € 155. Como Jugar Red Dead Redemption 2 Inhoud in het kort: – Red Dead Redemption 2: Collector’s Box – Collectable Challenge Munt – Dubbelzijdige puzzel Sided Puzzle: – Six Shooter Bandana – Schatkaart met te vinden schatten – Pin set met tasje – Speelkaarten – Wheeler, Rawson and Co. Catalogus (150 pagina’s) – 12 ingame verzamelbare sigaretten kaarten

 • Adviesprijs: (Bevat geen game)
 • Red Dead Redemption 2: Pre-orderbonussen voor iedereen die de game deze week scoort

Welke editie je ook bestelt, je krijgt bij elke editie ook nog enkele pre-orderbonussen. Zo krijg je een oorlogspaard en de Outlaw Survival kit met enkele items. Como Jugar Red Dead Redemption 2 Verder zijn er nog enkele pre-orderbonussen voor als je de game digitaal koopt. Als je de game namelijk via of de bestelt krijg je een kleine cashbonus die je de mogelijkheid bieden wat eten en een wapen te kopen( klinkt dus als niet veel) en een schatkaart met de eerste schatten.

De schatkaart kreeg je echter alleen als je de game voor 31 juli bestelt. Als je hem digitaal bestelt krijg je verder ook bij GTA een ingame cashbonus, afhankelijk van welke editie je koopt: Red Dead Redemption 2: Standard Edition Digital Pre-Order: Get GTA$500,000 Red Dead Redemption 2: Special Edition Digital Pre-Order: Get GTA$1,000,000 Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition Digital Pre-Order: Get GTA$2,000,000 De prijs voor de standaard game ligt daar wel hoger met een prijskaartje van € 69,99.

Waar is Red Dead Redemption 2 het goedkoopst? Om te beginnen hebben we natuurlijk voor je een overzicht van alle uitvoeringen, de prijzen die er bij staan zijn de prijzen die op het moment van schrijven de laagste prijs waren. Voor het gemak zetten we ze allemaal even op een rij.

Klik op de editie van je keuze om naar het prijsprofiel te gaan. De prijs van de Standard edition ligt op het moment van schrijven rond de € 55 Red Dead Redemption 2 Red Dead Redemption 2 De prijs van de Special Edition ligt rond de €76 Red Dead Redemption 2 Red Dead Redemption 2 De prijs van de Ultimate Edition ligt rond de €93 Red Dead Redemption 2 Red Dead Redemption 2 De prijs van de collector’s box ligt rond de € 99 Red Dead Redemption 2 Inruilactie: Ruil 2 games in en krijg Red Dead Redemption 2 voor € 25 Je kunt de game nog tot en met donderdag nog bestellen, dan heb je hem vrijdag op de releasedag in huis.

Heb je momenteel verder echt een beperkt budget? Dan is het tot slot goed om te weten dat GameMania een inruil actie heeft waarbij je 2 PS4 of Xbox One games kunt inleveren om de game vervolgens voor € 25 mee naar huis te kunnen nemen. Wil je checken of de games die jij nog hebt liggen hier voor in aanmerking komen? Dan kun je de volledige lijst vinden met games die ingeruild mogen worden. Como Jugar Red Dead Redemption 2 Welke Red Dead Redemption Console bundels zijn er beschikbaar? Red Dead Redemption 2 gratis bij diverse Xbox One S en Xbox One X bundels Goed nieuws voor die gene die naar een Xbox One bundel zoeken, want vandaag is er last minute alsnog een Xbox One bundel verschenen. Como Jugar Red Dead Redemption 2

 1. PlayStation 4 (1TB) Console + Red DeadRedemption 2 Bundel
 2. PlayStation 4 Pro (1 TB) + Red Dead Redemption 2
You might be interested:  Sea Of Thieves Como Jugar Con Amigos?

Voor de PlayStation 4 is er ditmaal één bundel beschikbaar. Het gaat hier om een PlayStation Pro (1 TB) met de game. Was je al op zoek naar een PlayStation Pro, of ben je uberhaupt nog op zoek naar een PlayStation 4, dan is dit natuurlijk een mooie combinatie. Como Jugar Red Dead Redemption 2 Nachtopeningen: Welke winkels gaan er in de nacht van 25-10 op 26-10 open en welke goodies krijg je? Kan je niet wachten om straks aan de slag te gaan met Red Dead Redemption 2? Dan is er goed nieuws, er gaan namelijk diverse MediaMarkten al op 26 oktober 0:01 open zodat je meteen aan de slag kunt met de game.

Er staat verder niets vermeld op de site zelf, maar hebben bevestiging gevraagd rondom deze locaties en deze gaan sowieso open gedurende de nacht. Verder krijgt iedereen die een Red Dead Redemption 2 gedurende de nachtopening scoort als goodie een gratis A1 poster van Red Dead Redemption 2. Een mooie manier om de gameroom te pimpen met mogelijk de game van het jaar.

De prijs van de standaard editie zal liggen op € 55. Hier een overzicht van de winkels die ‘s nachts opengaan: MediaMarkt Winkels met nachtopeningen in de nacht van 25 op 26 oktober: – MediaMarkt Den Bosch – MediaMarkt Leeuwarden – MediaMarkt Arnhem – MediaMarkt Drachten – MediaMarkt Ede – Mediamarkt Hengelo Ben je verder nog op zoek naar de RDR 2 Collector’s Box ? Dan is het goed om te weten dat die op die avond verkrijgbaar zal zijn bij de vestigingen die meedoen! Twijfel je nog over deze Box of wil je die juist zo snel mogelijk in bezit hebben, dan kun je deze dus gedurende die nacht eens van dichtbij bekijken en wie weet wel toevoegen aan de collectie.

Verder gaan er ook enkele GameMania winkels open in de nacht van 25 op 26 oktober. Ook hier hebben we info binnen gekregen en staat het niet op de website zelf. GameMania Winkels met nachtopeningen in de nacht van 25 op 26 oktober: GameMania Katwijk GameMania Leeuwarden GameMania Leiden GameMania Utrecht Als je voorbesteld bij GameMania krijg je mogelijk een gratis sleutelhanger, de kans bestaat dat je die op die avond ook krijgt al is hier geen bevestiging van.

Het ziet er verder naar uit dat voornamelijk Leeuwarden de luxe krijgt van maar liefst twee winkels die gedurende de nacht van 25 op 26 oktober de deuren zullen openen. Verder zijn er enkele andere winkels nog die open gaan: Games 4 Us in Ede Play-it in Emmen Game Shop Twente in Enschede Play-it in Hoogeveen Game Shock in Oss Play-it Stadskanaal Haniel Gameshop in Zutphen Wat kan ik nog meer kopen rondom Red Dead Redemption 2? Red Dead Redemption 2 Standard & Collector Strategy guides Wil je geen goudstaaf missen of houd je gewoon van het snuffelen door deze bijzondere boeken, dan is het verder goed om te weten dat er ook twee Strategy guides rond de release zullen verschijnen.

Het gaat hierbij om de standaard uitvoering en de Collectors Edition Strategy Guide. Deze laatste is gedrukt op hooge kwaliteits papier en bevat een extra karakter art gallery hoofdstuk van 30 pagina’s. Helaas zitten er geen extra goodies bij. Wil je niets missen, dan kan één van deze strategy guides je in ieder geval op weg helpen.

Momenteel is die verkrijgbaar bij verschillende winkels, zie voor de beste prijs de links hieronder. Red Dead Redemption 2 Rockstar shirt Wil je straks in stijl de game spelen, dan is het verder goed om te weten dat er ook een Red Dead Redemption 2 shirt vanaf volgende week in de winkels ligt.

 1. Hierop is de letter R van Rockstar afgebeeld in stijltje van Red Dead Redemption 2.
 2. Het shirt komt in de maten M tot XXL en kost € 24,98.
 3. Zie voor nog meer shirts ook het,
 4. Red Dead Redemption 2 sleutelhanger & pins Minder spannend, maar wie weet leuk als hebbedingetjes zijn de pins en sleutelhangers die je kunt krijgen rondom de game.

Zo zijn er twee verschillende sleutelhangers en is er een pinset. De sleutelhanger krijg je overigens gratis als je de game preorder bij, Zie voor meer informatie rondom deze hebbedingetjes ook hieronder: Red Dead Redemption Heb je nog niet genoeg en wil je tot de limited edition strohalm aan toe in je collectie hebben? Dan kun je nog meer goodies vinden in de,

Het zijn wel voornamelijk shirts, opvallend is dat zelfs als je zou willen er helaas nergens een figurine of wat dan ook te krijgen zal zijn rondom de game. Nog heel eventjes geduld nog en dan is het weer zover! Wij kijken alvast enorm uit naar Red Dead Redemption 2! Kijken jullie ook uit naar de game of juist helemaal niet? Welke versie ga je halen? Laat het weten in de comments.

In ieder geval zullen we als we nog meer mooie of aparte deals tegenkomen deze natuurlijk updaten. Ook als we meer nachtopeningen tegenkomen voegen we deze toe, maar we hopen dat we je zo al een heel stuk op weg hebben kunnen helpen! Meld het ook vooral als je nog mooie deals of andere aankoopacties hebt gezien.

Zo krijgen we een nog completer beeld van wat er allemaal beschikbaar is. Voor die gene die Red Dead Redemption 2 straks gaan halen, alvast heel veel speelplezier! Wie weet zien we je terug op het strijdveld. Handig overzicht! De game heb ik in de pre-order maar ik voel de hype helaas nog niet Zo een overzicht is best handig als een game meer dan 3 versies krijgt.

Misschien altijd maar doen? Ik moet wel iets uit dit overzicht kopen. Begreep namelijk als ik dit weekend geen RDR2 speel mijzelf gren gamer meer mag noemen. Zal flink wat afstanden te voet moeten afleggen aangezien ik ook fobie heb voor paarden en daarom het spel zoveel mogelijk probeerde te ontwijken.

 1. Mooi overzicht! Ondanks dat ik enorm uitkijk naar deze game, heb ik gewoon de standaard editie preordered.
 2. Ik vind de Special Edition veel te duur gezien de extra’s die je krijgt.
 3. De DLC’s zijn mijn inziens eerder een soort Pre-order bonus.
 4. Zeer handig overzicht voor de mensen die nog twijfelen tussen de verschillende versies, top gedaan.

Nog een kleine aanvulling op de Ultimate edition: Die komt namelijk in steelbook-hoes. Voor sommige mensen niet onbelangrijk, dat was voor mij de reden om deze versie te kiezen. Is die DLC bankheist missie van de special edition straks ook los te koop? Erg jammer dat er geen nachtopening is in regio Amsterdam En er is een nachtopening bij Game Shop Twente.

 1. En er is een nachtopening bij Game Shock Oss.
 2. En er is een nachtopening bij Games 4 Us Ede.
 3. En er is een nachtopening bij Haniel Gameshop Zutphen.
 4. Quote: De prijs tijdens van de standaard editie zal liggen op € 55.
 5. Say what Echt te absurd dat je voor een fysieke kaart en wat kleine DLC (die je hopelijk later aan kan schaffen voor een paar euro) €25-30 meer moet betalen dan de standaard editie.

Is de extra content uit de special edition ook los te koop als je de normale versie koopt? Zo niet dan wacht ik even de recensies af over de extra content, voordat ik beslis welke versie ik koop? Quote: Is de extra content uit de special edition ook los te koop als je de normale versie koopt? Zo niet dan wacht ik even de recensies af over de extra content, voordat ik beslis welke versie ik koop? Afgezien van die twee kleine sidequests (kan me niet voorstellen dat het grote quests zijn, omdat je dan teveel mensen uitsluit) lijkt het puur om cosmetische dingen te gaan.

 • Daar ga ik niet zoveel geld aan uitgeven hoor.
 • Quote: Afgezien van die twee kleine sidequests (kan me niet voorstellen dat het grote quests zijn, omdat je dan teveel mensen uitsluit) lijkt het puur om cosmetische dingen te gaan.
 • Daar ga ik niet zoveel geld aan uitgeven hoor.
 • Net als irl skull? Want je weet.

Al draagt een (diersoort) een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding. Quote: Net als irl skull? Want je weet. Al draagt een (diersoort) een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding. Net als irl. Ik koop irl ook alleen maar kleren in de uitverkoop.

Mode is onzin. Quote: Echt te absurd dat je voor een fysieke kaart en wat kleine DLC (die je hopelijk later aan kan schaffen voor een paar euro) €25-30 meer moet betalen dan de standaard editie. Is wat men zelf er voor uit wilt geven, in de hype zijn er sommigen die verblind raken door het feit dat ze iets krijgen alleen weten ze niet precies wat het is, Ik dacht dat met de ultimate versie een Season pass achtig iets aangeboden werd.

Maar het is dus vooruitbetaald microtransacties en wat outfits als ik het zo goed samenvat. Ik hoop ook dat ik op gender neutrale paarden kan rijden. Anders ga ik rellen op mijn tumblr. Die red dead redemption 2 console bundle is echt totaal niet speciaal en niet het geld waard.

 • Je betaald bijna de game helemaal zelf met die extra 40 euro boven op die normale zwarte ps4.
 • Ik wacht op de limited edition einde van het jaar! je mist een 2’tje De prijs van de Special Edition ligt rond de €76 Red Dead Redemption 2 PS4 Special Edition Red Dead Redemption 2 Xbox One Special Edition Nu bij kun je ook de Xbox One X met GRATIS Red Dead Redemption 2 erbij kopen bij de Forza Horizon 4 / Forza 7 set voor € 444,00,

Mooie deal, en de vorige combinatie van deze set voor dezelfde prijs met FIFA 19 zat ik niet op te wachten; deze nu wel dus meteen besteld Quote: Echt te absurd dat je voor een fysieke kaart en wat kleine DLC (die je hopelijk later aan kan schaffen voor een paar euro) €25-30 meer moet betalen dan de standaard editie.

Dit. Dat mensen daar nu nog intrappen :’) Ik wacht wel op black friday This article is sponsored by. Afijn, ik zal wel een van de weinigen zijn die niets om deze game geeft. Heb in een grijs verleden deel 1 geprobeerd en vond er al niks meer aan nadat ik bij het eerste fort me baddies aankwam (er van uitgaande dat het deel 1 was en ik me niet vergis met een andere game :-)) Quote: Ik wacht wel op black friday Ik ken een jongen die black heet en daar wil je echt niet op wachten vrijdag.

Quote: Is de extra content uit de special edition ook los te koop als je de normale versie koopt? Zo niet dan wacht ik even de recensies af over de extra content, voordat ik beslis welke versie ik koop? Het zal de moeite niet waard zijn, maar ik geef het graag uit aan een spel als RDR2.

 1. Ik heb het vorige deel grijs gespeeld en ben dat ook van plan met dit deel.
 2. Ja het is te duur, ja de industrie is slecht bezig, maar Rockstar levert altijd kwaliteit.
 3. GTA V is volgens mij nog steeds het best of snelst verkochte spel ooit.
 4. Ik wacht al jaren op RDR2, het kan me niet schelen die 20 euro, want als ik ergens mijn geld wel uitgehaald hebt is het RDR1, ik weet zeker dat ik hier ook weer 100en uren mee bezig zal zijn.
You might be interested:  Como Jugar Carrera De Sacos?

vergelijk het met COD of BF die je na 20 uur ook weer aan de kant schuift. De campaign schijnt al 60 uur lang te zijn! Mooi overzicht! Vreemd dat Gamekings geen nachtopening organiseert zoals dat bij Mafia 3 het geval was. Hoe kom je aan posters btw? Bedankt voor het overzicht! Dikke game, maar dat is mijn backlog ook.

Volgend jaar pak ik hem wel met de GOTY/Complete/Definitive editie. Helaas niet in Emmen Ook een nachtopening bij gameshop Play It in Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal! Ik wil het uitspelen voooordat ik sterf. Mediamarkt Hengelo ook nog toegevoegd bij de nachtopeningen. Gaat ook vanavond open. Hier een nachtverkoop in krimpen aan den ijssel intertoys Quote: Heb trouwens de special edition gekocht maar daar zit geen steelbook in.

Het grote overzicht hier op BG gaf aan van wel. jammer weer Gepost door: Jellsyboy op 26-10-2018 11:11 Heb ook de special edition, maar ook geen steelbook. Wel een kartonnen hoesje waar de kaart in zit. Quote: Heb ook de special edition, maar ook geen steelbook.

 • Wel een kartonnen hoesje waar de kaart in zit.
 • Quote: Het stond er wel bij, heb het alleen net verwijderd aan de hand van jullie comments.
 • Apologies! Steelbook stond initieel niet in het overzicht, maar dacht in de comments gelezen te hebben dat die bij de special en Ultimate edition erbij zou zitten.

Nu zie ik dat het om de Ultimate Edition ‘en special edition’. niet’ ging. Shoeps, verkeerd gelezen. My bad wat dat aangaat. Heb het wel meteen weg gehaald. Al is het natuurlijk beetje mosterd na de maaltijd. Gepost door: Yørn op 26-10-2018 11:58 : Red Dead Redemption 2: Alle nachtopeningen, versies en deals
Ver respuesta completa

Wat is het beste paard in Red Dead Redemption 2?

Giddy up! – Geschreven door Rick Bloemzaad op vrijdag 02 november 2018 12:07 In Red Dead Redemption 2 dienen paarden als primair vervoersmiddel om snel te kunnen reizen, te jagen, vijanden te kunnen ontlopen en nog veel meer. In de game zijn er vele soorten paarden waarover spelers kunnen beschikken waarvan elk soort verschillende kwaliteiten heeft.

 • Het is daarmee moeilijk te bepalen wat het beste paard is, aangezien elk paard zijn kwaliteiten en tekortkomingen heeft.
 • In ieder geval zetten wij de beste paarden op een rij die statistisch eruit springen ten opzichte van de rest.
 • In totaal zijn er negentien soorten paarden in Red Dead Redemption 2.
 • De kwaliteiten van deze paarden worden bepaald op basis van vier soorten statistieken; gezondheid, acceleratie, snelheid en uithoudingsvermogen.

Daarnaast is er ook een apart statistiek voor wendbaarheid. Wendbaarheid wordt bepaald op basis van hoe snel en goed het paard reageert op de besturing. Deze wendbaarheid varieert tussen de gradaties Heavy, Standard, Race of Elite. De statistieken kunnen op verschillende manieren verbeterd worden. De band kan vergroot worden door variërende activiteiten, zoals voeden, wassen, kammen, aaien en er simpelweg erop rijden. Wanneer de band verbeterd wordt, kan je met het paard door moeilijkere wegen verplaatsen, kan het paard van een verdere afstand worden geroepen en is het moeilijker voor dieven om jouw paard te stelen. De White Arabian Horse is het beste paard in Red Dead Redemption 2 dat door spelers verkregen kan worden zonder ervoor te hoeven betalen. Het witte paard beschikt over een wendbaarheid van de beste categorie en kan uitsluitend gevonden worden bij Lake Isabella in Grizzlies West, Ambarino.

Als de spelers het paard in het wild wil krijgen, moet dat voorzichtig gedaan worden. Bij het vinden van het paard moet de speler langzaam naar het paard lopen. Als het paard zenuwachtig begint te worden moet de speler,tijdens het benaderen van het paard, het dier kalmeren om te voorkomen dat het vlucht.

Wanneer de speler uiteindelijk op het paard kan klimmen, probeert het de speler eraf te gooien. Tijdens dit proces moet de speler het beest kalmeren door de linkerstick in te klikken om het paard nogmaals te kalmeren en het te claimen als jouw nieuwe kameraad.

Het paard heeft een prijswaarde van 1.200 dollar en kan verkocht worden voor maximaal 360 dollar, afhankelijk van hoe goed de band is tussen de speler en het paard. Hoe beter de band, hoe groter de opbrengst. Statistisch gezien blinkt de White Arabian Horse uit bij de snelheid, acceleratie en wendbaarheid.

Met name de snelheid kan met een sterkere band nog veel meer verhoogd worden. De White Arabian Horse bezit een algemene score van 60 uit 100 punten. Vergeleken met de White Arabian Horse is de Black Arabian Horse een paard dat niet in het wild gevonden kan worden en uitsluitend gekocht kan worden. Net als zijn voorganger beschikt dit paard over een Elite wendbaarheid en valt het onder hetzelfde ras.

De Black Arabian Horse kan gekocht worden na het voltooien van hoofdstuk vier en is uitsluitend beschikbaar bij het stal in Saint Denis. De prijswaarde bedraagt 1.050 dollar en kan verkocht worden voor maximaal 997,50 dollar (bij het stal) afhankelijk van de band tussen de speler en het paard. De Black Arabian Horse heeft vergelijkbare statistieken met die van de White Arabian Horse.

Echter blinkt dit paard uit met een ietwat betere uithoudingsvermogen en gezondheid. Uiteindelijk is dat goed voor een algemene score van 64 uit 100 punten. Net als de White Arabian Horse kan dit paard nog flink groeien in snelheid, maar ook acceleratie. Als laatst is er de Rose Grey Bay Arabian Horse. Dit paard kan ook uitsluitend verkregen worden door het kopen bij een stal. Spelers kunnen over dit paard beschikken wanneer het eerste deel van het epiloog is voltooid. Het paard kan vervolgens uitsluitend verkregen worden bij de stal in Blackwater.

Net als de andere twee paarden beschikt ook dit paard over de beste categorie aan wendbaarheid. De Rose Grey Bay Arabian Horse heeft een prijswaarde van 1.250 dollar en kan (bij de stal) verkocht worden voor maximaal 1.187,50 dollar met de beste mogelijk band tussen paard en speler. Spelers kunnen er ook voor kiezen om het paard te verkopen bij een Horse Fence voor maximaal 375 dollar.

De Rose Grey Bay Arabian Horse blinkt ten opzichte van de andere paarden vooral uit bij de statistieken van de gezondheid en uithoudingsvermogen. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om te optimaliseren in snelheid en acceleratie. Met deze statistieken scoort de Rose Grey Bay Arabian Horse 68 uit 100 punten. Deze algemene scores mogen dan wel een graadmeter zijn voor de kwaliteiten van de paarden, echter zijn er nog andere paarden met vergelijkbare statistieken. Ondanks dat er geen individueel paard aan te wijzen is om als beste te labelen, kan wel gezegd worden dat het ras van de Arabian Horse tot de ware elite behoort binnen de game.

 • Er zijn ook andere paardenrassen met vergelijkbare kwaliteiten, zoals de Andalusian, Ardennes, Missouri Fox Trotter en de Turkoman.
 • Deze paarden kunnen als alternatief gelden in het geval dat de speler niet zoveel geld te besteden heeft of niet de moeite wil doen om een paard in het wild te zoeken.
 • Met negentien paardenrassen is de keuze in Red Dead Redemption 2 in elk geval reuze.

Red Dead Redemption 2 is verkrijgbaar op Xbox One en PS4.
Ver respuesta completa

Wat is het doel van Red Dead Redemption 2?

Gallerij – Como Jugar Red Dead Redemption 2 Arthur praat tegen een onbekend personage Javier Escuella tijdens een bankoverval Como Jugar Red Dead Redemption 2 Dutch van der Linde praat met Arthur Como Jugar Red Dead Redemption 2 Een wetshandhaver op de straten van Blackwater met het Blackwater Grand Theatre op de achtergrond Como Jugar Red Dead Redemption 2 Leden van de Van der Linde-gang Como Jugar Red Dead Redemption 2 Javier Escuella (links), Uncle (midden) en Arthur Morgan zitten rond een kampvuur Como Jugar Red Dead Redemption 2 John Marston wordt gevangengenomen door de Van der Linde-gang Como Jugar Red Dead Redemption 2 Close-up van John Marston
Ver respuesta completa

Hoe duur is rdr2?

Red Dead Redemption 2, PS4

Prijs € 19,95
Specificaties PS4 Actie, Avontuur, Free Roaming 18 jaar – Bekijk alle specificaties
Productuitvoering PS4 Alle 4 uitvoeringen PS4 Stadia Windows Xbox One
wacht je op een prijsdaling? prijsalert aangemaakt
willen hebben vergelijken

Ver respuesta completa

Hoe groot is Red Dead Redemption 2?

19 okt 2018 om 09:05 Update: 4 jaar geleden De westerngame Red Dead Redemption 2 heeft voor de installatie op de PlayStation 4 zo’n 149 GB aan vrije opslagruimte nodig. Het gaat om de installatie van een gedownloade versie, maakt ontwikkelaar Rockstar op zijn website bekend.

Voor de installatie van de digitale versie is 50 GB extra nodig. Het spel zelf is op disc 99 GB groot. Op de Xbox One gaat het om een benodigde opslagruimte van 107 GB. Daarbij is er geen verschil tussen een digitale installatie of een installatie via disc. Red Dead Redemption 2 verschijnt op 26 oktober.

Het spel is verhaaltechnisch de voorganger van de westerngame Red Dead Redemption uit 2010. Daarin doorliepen spelers als John Marston een verhaal, terwijl ze de Verenigde Staten en Mexico verkenden. In november brengt Rockstar ook een spin-off van Red Dead Redemption 2 uit, die draait om online multiplayer, Como Jugar Red Dead Redemption 2 1:00 Afspelen knop
Ver respuesta completa

Hoe kom je van je Bounty af Red Dead Redemption 2?

Waar kan ik in Red Dead Redemption 2 mijn premie betalen? – De enige echte manier om van je bounty af te komen, is door het af te kopen. Dat is in elk Post Office mogelijk. Die vind je meestal in stationsgebouwen. Er zijn genoeg postkantoren te vinden en ze zijn herkenbaar aan het enveloppictogram.

 1. Ga daar naar binnen en praat met de man aan de balie.
 2. Handig: je kunt in elke Post Office alle premies in de verschillende staten betalen.
 3. Het is daarom niet nodig om eerst het gebied waarin je wordt gezocht te bezoeken.
 4. Met alle premies kunnen de uitgaven behoorlijk oplopen.
 5. Hier lees je hoe je snel kunt geld verdienen in Red Dead Redemption 2,

Wil je meer weten? Hier lees je over de Red Dead Redemption 2 release en gameplay, Heb je de game al in huis? Lees dan onze Red Dead Redemption 2 gids met tips, Ook hebben we alle Red Dead Redemption 2 cheats voor je!
Ver respuesta completa

Hoeveel kost Red Dead online?

Rockstar gaat Red Dead Online los verkopen met introductieprijs van 5 dollar Red Dead Online komt in december uit als opzichzelfstaande game, los van Red Dead Redemption 2. Rockstar gaat het online deel verkopen voor 20 dollar, maar tot februari volgend jaar is de prijs 5 dollar.

Red Dead Online zal beschikbaar zijn in de PlayStation Store, Microsoft Store, Rockstar Games Launcher, Epic Games Store en op Steam,, Tot en met 15 februari 2021 hanteert de uitgever een introductieprijs van 5 dollar. De reguliere prijs is 20 dollar. De nieuwe standalone-versie van Red Dead Online heeft tot 123GB aan opslagruimte nodig en er komt een optie om de verhaalmodus van Red Dead Redemption 2 tegen betaling aan te schaffen.

De consoleversie van het volledige spel is momenteel overigens al te koop voor zo’n 25 euro. Vermoedelijk wil Rockstar met de losse verkoop het aantal Red Dead Online-spelers verhogen. Uitgever Take-Two verdient ook geld aan in-game-aankopen die spelers kunnen doen bij het online gedeelte.

Hoeveel spelers er momenteel zijn, is niet bekend. Van de game zelf zijn tot nu toe meer dan 34 miljoen exemplaren geleverd. In de afgelopen jaren heeft Rockstar flink ingezet op Grand Theft Auto: Online, het multiplayergedeelte van GTA: V. Daarmee is die game uitgegroeid tot het entertainmentproduct met de grootste opbrengst ooit.

De game uit 2013 is meer dan 135 miljoen keer verkocht en heeft inclusief opbrengsten uit GTA Online naar schatting meer dan 6 miljard dollar opgeleverd. : Rockstar gaat Red Dead Online los verkopen met introductieprijs van 5 dollar
Ver respuesta completa

You might be interested:  Como Jugar Lotto Por Internet?

Hoeveel missies heeft Red Dead Redemption 2?

“Hold it right there, outlaw!” Dit artikel zit vol met spoilers, dus ik raad je aan dat je niet verder leest als je geen plot details wilt lezen. Dit zijn de verhaallijn missies in Red Dead Redemption, Het verhaal van Red Dead Redemption speelt zich af in drie verschillende gebieden en 57 verschillende missies die gescheiden zijn van elkaar door middel van 4 hoofdstukken.
Ver respuesta completa

Kan je Red Dead Redemption samen spelen?

Red Dead Redemption 2 ondersteunt tot 32 spelers in multiplayer Rockstar Games en Sony hebben onlangs bundels voor Red Dead Redemption 2 aangekondigd voor de PlayStation 4. Daarbij is op een verpakking voor de PlayStation 4 Pro te zien dat voor het online multiplayergedeelte 2 tot 32 spelers worden ondersteund.

 1. Het maximum van 32 spelers voor de multiplayer is iets hoger dan bijvoorbeeld de limiet bij GTA Online, die op 30 spelers ligt.
 2. Op de verpakking staat verder dat een deel van de online content voor Red Dead Redemption 2 gedurende dertig dagen exclusief beschikbaar is voor PlayStation 4-spelers.
 3. Pas daarna komt het ook beschikbaar op de Xbox One.

Het is nog niet duidelijk om welke inhoud het precies gaat. Het spel verschijnt op 26 oktober voor beide platforms, maar het online gedeelte komt iets later beschikbaar, op 2 november. In de vorm van de kleine lettertjes op de verpakking is ook te lezen dat minimaal 105GB aan opslagruimte nodig is voor Red Dead Redemption 2 op de PS4 Pro.

 • Mogelijk is dat voor de reguliere PlayStation 4 lager, omdat bij de Pro-console vermoedelijk textures met hogere resoluties worden gebruikt.
 • De installatiegrootte is niet buitensporig, er zijn meer games die zoveel ruimte nodig hebben.
 • Bijvoorbeeld Call of Duty: Black Ops 3 heeft 101GB nodig op de PlayStation 4.

Openwereldgame GTA V, een game die uit 2013 stamt, neemt genoegen met 76GB. Ontwikkelaar Rockstar maakte onlangs bekend dat spelers in Red Dead Redemption 2 niet alleen carrière kunnen maken in de Van der Linde-gang, maar zich ook kunnen uitleven als jager.
Ver respuesta completa

Hoe lang duurt Red Dead Redemption 2 download?

People are freaking out about how long ‘Red Dead Redemption 2′ takes to download –

 • On Friday, the much-anticipated “Red Dead Redemption 2” launched.
 • The game is massive – it takes over 60 hours to complete the story.
 • That massive scale also means a massive file size: from 90 to a little over 100 GB, depending on the version. And that can mean lengthy download times, making some folks pretty upset.

The biggest game of 2018 is finally here: “Red Dead Redemption 2” is available now on Xbox One and PlayStation 4. But that doesn’t mean you can play it immediately. This is 2018, after all, so you have to deal with a pretty hefty download and/or file install on both PlayStation 4 and Xbox One.

If you buy the game digitally, you’re looking at somewhere from 93 to 107 GB, depending on your console of choice. And that has people freaking the hell out as they wait for the massive download to complete. *starts 90G download for Red Dead Redemption 2* my PS4: pic.twitter.com/xgJ5JhvLv3 — Jemale Bozeman (@JemaleBozeman) October 19, 2018 Me, patiently waiting at work, counting down the hours until I can get home and play red dead redemption 2.

Which needs an entire workday to download. pic.twitter.com/CeXBWJOGPx — Risa (@Risa_Lyn) October 26, 2018 Just got Red Dead Redemption 2, an now downloading the 2 discs. I haven’t seen a 2 disc download in like 4Ever.105GB on my PS4 gettin eat up right now.

pic.twitter.com/xli3WARK35 — Beasley (@CBeasley) October 26, 2018 One intrepid user even went as far as to look up the file size for a previous Rockstar Games title of note: the original “Grand Theft Auto.” Waiting for the 93 gb download of Red Dead Redemption 2 to complete, I googled how big GTA 1 was.80 mb it turns out.

That’s 0.08% of the size. — Sven Grundberg (@svengrundberg) October 25, 2018 There are, of course, ways around dealing with these massive file sizes. You could, for instance, buy a physical copy of the game – it’ll still take some time to install, but not nearly as much as a 90 GB file takes to download.

 1. Connect your console directly to your router via Ethernet cable – it should go faster than wireless.
 2. Put your console in sleep or rest mode and stop looking at the download. A watched pot never boils, you know!
 3. Make a really tasty sandwich and eat it. Who doesn’t like sandwiches?!
 4. Re-read our review to amp up your hype levels.

And if all else fails, there’s always this video you could watch:
Ver respuesta completa

Hoeveel GB rdr2?

Red Dead Redemption 2 vereist 150GB vrije ruimte bij installatie op PS4. De game Red Dead Redemption 2 vereist op de PS4 ongeveer 149GB aan vrije ruimte om te kunnen installeren. De game zelf neemt 99GB in beslag en bij installatie zonder disc vereist de game 50GB extra.
Ver respuesta completa

Kan je Red Dead Redemption 2 op PS5 spelen?

Standard Edition –

Red Dead OnlineRed Dead Redemption 2: Story Mode

Platform: PS4 Release: 25-10-2018 Uitgever: Rockstar Games Genre: Actie, Avontuur, Uniek Stem: Engels Schermtalen: Chinees (Traditioneel), Chinees (Vereenvoudigd), Duits, Engels, Frans (Frankrijk), Italiaans, Koreaans, Pools, Portugees (Brazilië), Russisch, Spaans, Spaans (Mexico) Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware.

 1. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig.
 2. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
 3. Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn.

Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie. Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

 • Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
 • Bibliotheekprogramma’s ©Sony Interactive Entertainment Inc.
 • Exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe.
 • Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Privacybeleid en EULA van game
Ver respuesta completa

Hoe heet het mooiste paard ter wereld?

Opmerkelijk 29 mei 2016 11:06 Aangepast 29 mei 2016 12:01 Bij de woorden ‘Fries’ en ‘schoonheid’ denk je misschien aan Doutzen Kroes, maar de gedachten van veel paardenliefhebbers gaan naar Frederik the Great. Deze zwarte Friese hengst wordt door velen gezien als het mooiste paard ter wereld en krijgt nu zelfs filmrollen aangeboden.
Ver respuesta completa

Wat is het eerste paard ter wereld?

Eohippus – Het eerste dier dat als paardachtige wordt onderscheiden is Eohippus (of Hyracotherium). Dat dier leefde ongeveer 55-50 miljoen jaar geleden en was zo groot als een vos met een hoogte van 25 – 45 cm. Achteraan was hij hoger gebouwd, hij had een lange staart en de achterpoten waren langer dan de voorpoten.

De kop was relatief kort en de rug elastisch gebogen. Het was een wendbaar dier dat leefde in het bos. Het gebit is dat van een omnivoor: 3 snijtanden, 1 hoektand, 4 valse en 3 echte kiezen aan elke kant van de kaak. De knobbelkiezen werden gebruikt om blad en fruit te eten. De knobbels van de kiezen waren enigszins in lage richels verbonden.

In de 20 miljoen jaar dat Eohippus leefde ging hij steeds meer bladeren eten en minder vruchten. Het gebit veranderde mee. Verder veranderde hij weinig. De ledematen waren relatief lang in verhouding tot het lichaam. Alle belangrijke botten zijn nog los van elkaar, waardoor de poten flexibel en draaibaar zijn.

 1. De pols- en enkelgewrichten zijn laag bij de grond.
 2. De voeten hadden kussens, zoals bij een hond, maar met kleine hoeven in plaats van nagels.
 3. De voorpoten hadden vier tenen, de grote teen raakte de grond niet.
 4. De achterpoten hadden drie tenen.
 5. Dit dier leefde in tropisch bos en had al een lange weg afgelegd vanaf een ongespecialiseerd, algemeen zoogdier.

Het had al veel aanpassingen aan de rennend en vegetarisch leven.
Ver respuesta completa

Heb je voor Red Dead Redemption 2?

Red Dead Redemption 2 – Wij PC Gamers moesten er even op wachten, maar 5 November 2019 is het zo ver! Red Dead Redemption 2 komt dan live voor op de PC. Bij PC games hoeft niet rekening gehouden te worden met de beperktheid van consoles. Daarom heeft Rockstar de maker van Red Dead Redemption 2 voor de PC versie van de game extra missies, twee nieuwe gang hideouts, twee nieuwe treasure maps en nieuwe missies aan de game toegevoegd.

 • Ook is de game grafisch mooier op de PC dan op de console en beschikt hij over multi-monitor support en support voor 4K! De sfeer in Red Dead Redemption 2 is geweldig, de stijl, graphics en muziek maakt het een echte western game waar je niet snel op uitgekeken bent.
 • De game is grotendeels single player met online multiplayer missies.

Zo speel je een rovende outlaw die vrij is om banken te beroven, treinen te kapen, vissen en jagen en als bounty hunter is er op andere criminelen te jagen. Voor RDR 2 hebben wij twee voorbeeld samenstellingen van Game Computers gemaakt. Deze zijn krachtig genoeg om de game op Medium of op High settings te spelen.
Ver respuesta completa

Kan mijn pc Red Dead Redemption 2?

Pc specificaties Intel Core i7-4770K of AMD Ryzen 5 1500X.12GB werkgeheugen. NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB of AMD Radeon RX 480 4GB.150GB vrije opslagruimte op SSD of HDD.
Ver respuesta completa

Hoe duur is Red Dead Redemption 2 PC?

Prijzen digitale levering

Winkel Cijfer Prijs
Dreamgame.nl n.b. € 19.80
GameSync 6 € 28.99

Ver respuesta completa

Hoe groot is Red Dead Redemption 2?

19 okt 2018 om 09:05 Update: 4 jaar geleden De westerngame Red Dead Redemption 2 heeft voor de installatie op de PlayStation 4 zo’n 149 GB aan vrije opslagruimte nodig. Het gaat om de installatie van een gedownloade versie, maakt ontwikkelaar Rockstar op zijn website bekend.

 1. Voor de installatie van de digitale versie is 50 GB extra nodig.
 2. Het spel zelf is op disc 99 GB groot.
 3. Op de Xbox One gaat het om een benodigde opslagruimte van 107 GB.
 4. Daarbij is er geen verschil tussen een digitale installatie of een installatie via disc.
 5. Red Dead Redemption 2 verschijnt op 26 oktober.

Het spel is verhaaltechnisch de voorganger van de westerngame Red Dead Redemption uit 2010. Daarin doorliepen spelers als John Marston een verhaal, terwijl ze de Verenigde Staten en Mexico verkenden. In november brengt Rockstar ook een spin-off van Red Dead Redemption 2 uit, die draait om online multiplayer, Como Jugar Red Dead Redemption 2 1:00 Afspelen knop
Ver respuesta completa

Hoeveel missies heeft Red Dead Redemption 2?

“Hold it right there, outlaw!” Dit artikel zit vol met spoilers, dus ik raad je aan dat je niet verder leest als je geen plot details wilt lezen. Dit zijn de verhaallijn missies in Red Dead Redemption, Het verhaal van Red Dead Redemption speelt zich af in drie verschillende gebieden en 57 verschillende missies die gescheiden zijn van elkaar door middel van 4 hoofdstukken.
Ver respuesta completa

Hoe groot is de map van Red Dead Redemption 2?

De exacte grootte van de kaart is nog niet bekend. Het spel zelf heeft 99GB aan opslagruimte nodig op de PlayStation 4. De Xbox One-versie vereist 107GB. Op 26 oktober komt Red Dead Redemption 2 uit voor de genoemde consoles.
Ver respuesta completa