Como Jugar Toca Life World
Toca Boca Life World Advice Introducción – This app Happy Toca boca Life World give you the most strategies you need to play and make your own world on toca boca life world including your own kitchen, office, house. and you can also feed your pets and that’s amazing for kids to learn how to play toca boca life our app Toca Boca Life World Advice will teach you all you need to know about how to play toca boca games.
Ver respuesta completa

Is Toca Life World gratis?

Is Toca Life: World gratis? – De Toca Life: World -winkel heeft meer dan 50 locaties, 300 tekens, en 125 huisdieren verkrijgbaar in pakketten voor verschillende prijsklassen. Spelers kunnen ook elke week gratis in-game cadeaus krijgen, ook al plaatsen ze geen bestelling.

 • De app is bedoeld om kinderen te ontmoedigen om zelf in-app-transacties te doen door een volwassene te vragen hun geboortejaar in te voeren voordat het aankoopvenster kan worden weergegeven, maar oudere kinderen die kunnen lezen los dit op.
 • Als je je kinderen Toca Life: World wilt laten proberen, zorg er dan voor dat je de instellingen voor in-app-betalingen wijzigt op uw apparaat om te voorkomen dat ze aankopen doen met uw gegevens.

Als je al een app uit de Toca Life serie hebt gedownload, heb je gratis in Toca Life: World zodat uw kinderen het naast andere spellen kunnen blijven spelen. Free-to-play-games hebben ook een negatief imago als “pay-to-win” door dergelijke inhoud achter betaalmuren te verbieden.

 1. F2P-games inspireren kinderen en volwassenen om te ontdekken en te ontdekken waar ze van houden in verschillende genres.
 2. Bovendien krijgen ze na hun eerste release een aantal jaren subsidie, dus je kunt verwachten dat ontwikkelaars nieuwe gratis inhoud naar spelers brengen, evenals exclusieve inhoud die ze kunnen kopen via in-app microtransacties,

Zolang u weet wat uw kinderen doen (en hun vermogen om transacties te doen zonder uw medeweten beperkt), zullen kinderen en volwassenen plezier beleven aan het spelen ervan.
Ver respuesta completa

Hoe krijg je alles gratis in TOCA World Apple?

Is Toca Life: World gratis? – De Toca Life: World -winkel heeft meer dan 50 locaties, 300 tekens strong> en 125 huisdieren beschikbaar in bundels voor verschillende prijsklassen. Spelers ontvangen ook elke week gratis in-game cadeaus, De app probeert te voorkomen dat kinderen zelf in-app-aankopen doen door een volwassene te vragen hun geboortejaar in te voeren voordat de aankoop kan worden gedaan, maar oudere kinderen die kunnen lezen, kunnen voorbij dit. Als je je kinderen Toca Life: World wilt laten proberen, zorg er dan voor dat je de instellingen voor in-app-aankopen wijzigt om te voorkomen dat ze transacties uitvoeren zonder uw medeweten. Als je eerder een app uit de Toca Life collectie hebt gekocht, heb je gratis toegang tot alle inhoud in Toca Life: World zodat uw kinderen het samen met andere apps kunnen spelen. Gratis te spelen games hebben vaak een negatieve reputatie als “pay-to-win” door dergelijke inhoud achter betaalmuren te verbieden. F2P-games moedigen kinderen en volwassenen aan om te proberen iets te vinden dat ze leuk vinden in verschillende genres. Bovendien worden ze vele jaren na de eerste release beloond, dus je kunt verwachten dat ontwikkelaars nieuwe gratis inhoud aan spelers zullen toevoegen, evenals exclusieve inhoud die ze via in-app aankopen microtransacties, Zolang u weet wat uw kinderen spelen (en hun vrijheid om aankopen te doen zonder uw medeweten beperkt), kunnen zowel kinderen als volwassenen plezier beleven aan het spelen ervan.
Ver respuesta completa

Waar kan je Toca Boca downloaden?

Android-apps van Toca Boca op Google Play.
Ver respuesta completa

Hoe krijg je je geld terug in Toca Boca?

Play Store – In de Play Store kun je voor apps binnen 48 uur teruggave aanvragen. Dat gaat het makkelijkst via een speciale site van Google. Volg daarvoor de volgende stappen:

Ga naar play.google.com/store/account Log in met het account waarmee de app gekocht is Scroll naar de lijst met Bestelgeschiedenis; zoek de app waarvoor je geld terug wil vragen Klik rechts van de bestelling op de drie verticale puntjes Kies voor ‘Een teruggave aanvragen’ Kies uit de lijst wat het probleem is, en omschrijf dat Stuur de aanvraag in, en wacht op terugbetaling

Google zegt meestal binnen 15 minuten op verzoeken tot teruggave te reageren. Wie na langer dan 48 uur besluit geld terug te vragen voor een app, moet volgens de voorwaarden van Google bij de ontwikkelaar van de app aankloppen. Voor die procedure is geen vast stramien, en dus is het aan de gebruiker om via de detailpagina van de app in de Play Store bij ‘Aanvullende informatie’ contact met de app-ontwikkelaar op te nemen.
Ver respuesta completa

Hoe betaal je in Toca Boca?

Om het product te betalen klik je op de portemonnee die je links boven in de hoek ziet staan. Je product is betaald en je kunt het in de tas stoppen! Hiervoor klik je op de tas links boven in de hoek naast de portemonnee. Je ziet in de tas ook de producten die je eerder gekocht hebt.
Ver respuesta completa

Wat is er met Toca Boca?

Toca Life World is de nieuwe app waarin jij je eigen wereld én elk verhaal kunt maken. Al je favoriete Toca Life-apps (City, Vacation, Office, Hospital en meer) samen op één plek. MAAK KENNIS MET TOCA LIFE: WORLD Als je het al leuk vond om in een Toca Life-app van alles te ondernemen – zoals oma een wild kapsel geven, met een luiaard naar het Skatepark of gewoon met vrienden relaxen – bereid je dan maar voor op nog meer plezier.

Alles kan en alles mag. Ga nog verder en onderneem waar je maar wilt de leukste avonturen met je favoriete personages. Wil je een huisdier meenemen naar School? Doen! Moet de dokter mee naar de Salon voor een neongroen kapsel? Waarom ook niet? In Toca Life: World ben jij de baas en bepaal jij hoe het avontuur loopt.

WAT TOCA LIFE WORLD ZO LEUK MAAKT EERSTE 8 LOCATIES EN 39 PERSONAGES INBEGREPEN Breng een bezoek aan Swingstad, een bruisend stadsdeel met 8 verschillende locaties die je kunt verkennen. Denk aan een kapper, een winkelcentrum, eettentjes en zelfs een appartement.

Het is een geweldige plek om te beginnen met het bouwen van jouw eigen wereld! JE HOUDT DE TOCA LIFE-APPS DIE JE AL HEBT Speel je al met apps uit de Toca Life-serie? Geweldig! Als je Toca Life: World downloadt, helpen wij je alles wat je al hebt over te zetten naar de mega-app. Daarna kun je naar hartenlust locaties en personages mixen en matchen.

KOOP NIEUWE LOCATIES EN PERSONAGES Als je nog meer locaties wilt hebben, dan is dat geen probleem. Toca Life: World heeft namelijk een winkel waar je meer dan 100 locaties, 500 personages en 500 huisdieren kunt kopen. En met een keur aan prijzen kun je zelf beslissen hoeveel en wat je per keer koopt.

We blijven doorlopend nieuwe locaties, personages en wilde avonturen toevoegen. ELKE WEEK VERRASSINGEN Weet je wat ook zo leuk is? Je hoeft niks in de winkel te kopen om toch nieuwe items toegevoegd te krijgen aan je wereld. Ga gewoon elke week even kijken voor de leukste verrassingen! Over ons: Bij Toca Boca geloven we in de kracht van het spel om de verbeelding van kinderen te stimuleren en hen te helpen meer te weten te komen over de wereld.

We ontwerpen onze producten vanuit het perspectief van de kinderen om kinderen in staat te stellen speels, creatief en zichzelf te zijn. Onze producten omvatten bekroonde apps die meer dan 200 miljoen keer zijn gedownload in 215 landen en bieden leuke, veilige en open spelervaringen.
Ver respuesta completa

You might be interested:  Como Jugar Juegos Sin Tarjeta Grafica?

Wat is het gevaar van gratis apps?

Tip 2: pas de instellingen op je telefoon aan – Ook als je de gratis app al hebt geïnstalleerd zijn er nog dingen die je kunt doen om je persoonlijke informatie beter te beschermen. Wanneer je vindt dat de gratis app te veel gegevens verzamelt kun je onnodige machtigingen verwijderen in de instellingen van je telefoon.

 1. Ga in het hoofdmenu naar ‘ Instellingen ‘ > ‘ Locatie ‘.
 2. Daarna verschijnt bovenaan een knop die standaard aan staat. Schuif deze knop om locatiedata volledig uit te schakelen.
 3. Je kunt ook ervoor kiezen om de locatiemethode aan te passen.

Como Jugar Toca Life World Locatiedata iOs uitschakelen:

 1. Tik in hoofdmenu op ‘ Instellingen ‘ > ‘ Privacy ‘ > ‘ Locatievoorzieningen ‘.
 2. Schakel de knop uit om locatievoorziening helemaal te stoppen.

Como Jugar Toca Life World
Ver respuesta completa

Is in-app aankopen gratis?

Waarom in-app aankopen? – Het ontwikkelen van apps kost tijd en geld. Terwijl grote bedrijven als Google en Facebook hun apps gratis beschikbaar stellen in ruil voor reclame en data, is dat bij kleine gespecialiseerde ontwikkelaars vaak niet zo. Zij vragen een vergoeding voor hun werk en dat kan allerlei vormen aannemen.

Soms betaal je een eenmalige aanschafprijs vooraf, maar het komt steeds vaker voor dat apps werken volgens het freemium-principe. Je kunt de app gratis downloaden, maar als je er echt gebruik van wilt maken moet je een in-app aankoop doen. Dit kan een eenmalig bedrag of een langlopend maand- of jaarabonnement zijn.

Met die inkomsten kunnen ontwikkelaars weer nieuwe functies ontwikkelen, zodat de app ook op de langere termijn interessant blijft. De iCulture-app bevat ook in-app aankopen zodat we onze (externe) ontwikkelaar een vergoeding kunnen betalen.
Ver respuesta completa

Waar is Toca Boca gemaakt?

Toca Life: World combineert de geliefde kinderapps van Toca Boca in één grote wereld. Of het nou gaat om een levendige boerderij, een maffe kapsalon of een natuurkundelokaal, deze locaties zijn meer dan virtuele speelplaatsen. Het zijn plekken waar kinderen hun eigen verhalen kunnen creëren, geheimen kunnen ontdekken en zichzelf kunnen uitdrukken.

 1. Wat we er leuk aan vinden: er zijn hier geen verhaallijnen of gevechten met eindbazen.
 2. Inderen kunnen de lunch voorbereiden.
 3. Of verstoppertje spelen.
 4. Of hun haar groen verven.
 5. Of gewoon gaan slapen! Het is de ultieme Toca-sandbox.
 6. Tip: om te zorgen dat iedereen zich gezien voelt in het spel, biedt Toca Life: World rond de 2000 aanpassingen.

Van hippe kapsels en grappige brillen tot prothetische ledematen, rolstoelen en gehoorapparaten. Om je personage aan te passen, ga je naar de kaart en tik je op het icoontje rechts bovenin. Maak kennis met de maker: het team van Toca Boca is gevestigd in Stockholm en San Francisco, en maakt kinderen al meer dan een decennium blij met apps met een open wereld.
Ver respuesta completa

Wat is aankoop herstellen?

SOFTWARE – APPS – 20.04.2016 U kunt een app waarvoor u betaalde, altijd opnieuw installeren als u een nieuwe smartphone koopt. Maar hoe zit het met de eventuele in-app aankopen? Als u een mobiele app gekocht heeft, dan bent u bij het overstappen naar een nieuwe smartphone het geld van die aankoop niet kwijt (tenzij u tegelijkertijd ook van iOS naar Android, of omgekeerd, bent overgestapt).

 • U kunt immers op ieder moment naar de App Store of Google Play gaan om die app weer binnen te halen (als u nog steeds dezelfde Apple ID of hetzelfde Google-account gebruikt).
 • Maar hoe zit het met de eventuele in-app aankopen, d.w.z.
 • Als u betaald heeft voor bv.
 • Speelgeld of extra levens om binnen een app te gebruiken? Soorten in-app aankopen Een eerste soort in-app aankopen zijn verbruiksgoederen: de dingen die u verbruikt tijdens het gebruik van de app.

In een spelletje kan het bv. gaan om extra gezondheidspunten om langer in leven te kunnen blijven. Of bv. in een office-app de mogelijkheid om een welbepaald aantal documenten aan te maken. De tweede soort zijn niet-verbruiksgoederen: aankopen die u blijvend recht geven op iets, bv.

Om niet langer reclame te zien in een app, om de professionele mogelijkheden van de app te mogen gebruiken, om toegang te krijgen tot een bepaald niveau of personage in een spelletje,, Hoe gaat u te werk in Android? Op Android worden alle in-app aankopen in principe bijgehouden door Google Play. Niet-verbruiksgoederen worden automatisch (na enkele minuten wachten) hersteld als u een app opnieuw installeert, ook na het resetten van uw toestel of het aankopen van een nieuw toestel.

Zorg wel dat u ingelogd bent met hetzelfde Google-account als waarmee u de aankopen gedaan heeft. Een minderheid van de apps hebben ook een aparte knop Restore purchases (herstel aankopen) op het startscherm of in de instellingen. Bij verbruiksgoederen ligt het anders: als de app dit laat bijhouden door Google Play en u heeft ze nog niet (helemaal) verbruikt, dan krijgt u wat overblijft terug.

Het is echter ook mogelijk dat de app dit bij via een eigen accountsysteem bijhoudt: dan moet u daarop inloggen en hopen dat u uw aankoop terugkrijgt. Het kan ook zo zijn dat de app dit lokaal op uw smartphone bijhoudt: dan bent u uw overblijvende verbruiksgoederen kwijt. Hoe gaat u te werk in iOS? Bij iOS worden in-app aankopen niet bijgehouden door de App Store, maar moet u erop rekenen dat de app de mogelijkheid tot herstellen aanbiedt.

Herinstalleer de app en zoek naar een Restore purchases -knop op het startscherm, in de instellingen of eventueel in de ingebouwde winkel in de app (vooral bij spelletjes het geval). U zal dan met uw Apple ID moeten inloggen op de App Store, zodat de app uw in-app aankopen kan herstellen.

Zorg ook hier dat u ingelogd bent met dezelfde Apple ID als waarmee u de aankopen deed. Dit werkt alleen voor niet-verbruiksgoederen. Voor verbruiksgoederen is het aan de app om die zelf bij te houden, dus het is allesbehalve zeker dat u die nog terugkrijgt. Als er geen Herstel aankopen -knop te vinden is, dan raadt Apple aan om contact op te nemen met de maker van de app.

Ga naar de App Store, zoek de app, druk op de Recensies -tab en druk onderaan op App support, U krijgt dan in uw browser info over hoe u contact kunt opnemen met de maker. Het is mogelijk in-app aankopen terug te krijgen, maar alleen voor niet-verbruiksgoederen.
Ver respuesta completa

Waarom kan ik niks kopen in de app Store?

De app of game gedwongen stoppen en opnieuw openen Tik op de app die je hebt gebruikt om je in- app -aankoop te doen. Tik op Gedwongen stoppen. Open de app opnieuw die je hebt gebruikt om je in- app -aankoop te doen. Check of je item is geleverd.
Ver respuesta completa

Wat is de engste spel ter wereld?

1. Resident Evil – En op nummer een hebben jullie gekozen voor Resident Evil, en waarom? Omdat het een van de meest memorabele schriekmomenten ooit kent: een rustige kamer, niks aan de hand. Je bladert een beetje door je inventory en dan ineens BAM springt er een hond (een dode nog wel) door het raam en is je veilige gang ineens niet meer zo veilig. Como Jugar Toca Life World
Ver respuesta completa

You might be interested:  Como Jugar Fifa En Xbox?

Wat is het duurste spel ooit gemaakt?

Tegenwoordig zijn er tal van spellen op de markt waardoor de keuze immens groot is, maar wat kost het nou om zo’n spel te ontwikkelen. In dit lijstje laten we zien wat de duurste spellen zijn die er ooit zijn gemaakt.10. APB: All Points Bullitin – 100 miljoen dollar APB is een relatief onbekende online multiplayer EA spel waarbij de speler zijn clan kan kiezen tussen politieagenten en criminelen.

 • In de stad San Paro die volledig in het teken staat van misdaad en achtervolging moet je het slimst en behendigst zijn om je tegenstanders met de auto of te voet te verslaan.
 • De meeste spellen die in deze lijst voorkomen zijn een groot succes geworden en hebben het budget terugverdient.
 • Helaas geldt dit niet voor APD.

Een paar weken na de release werden de servers al offline gehaald aangezien de developer failliet was. K2 Network kocht uiteindelijk het spel op voor 1,5 miljoen pond en bracht het opnieuw uit onder de naam APB: Reloaded. Uiteindelijk heeft het spel meer dan 100 miljoen dollar gekost om te ontwikkelen.9.

Grand Theft Auto IV – 100 miljoen dollar Grand Theft Auto IV kennen we natuurlijk allemaal en we kunnen alvast verklappen dat dit niet de enige GTA is in deze lijst. Het in 2008 gereleasete spel draait om de Russische Niko Bellic die zich in de stad Liberty City bevindt. Net als APB heeft GTA IV meer dan 100 miljoen dollar gekost.

Dit spel was een groot succes want op dag één werden er al meer dan 3,6 miljoen exemplaren verkocht en aan het eind van de week waren dit er al 6 miljoen. Dit leverde een omzet van 500 miljoen dollar in een week op en het spel werd uiteindelijk meer dan 25 miljoen keer verkocht.8.

 • Max Payne 3 – 105 miljoen dollar Echte gamers kennen Max Payne natuurlijk wel.
 • Game je minder vaak? Dan wordt het hoogtijd om kennis te maken met dit spel.
 • In dit spel krijg je te maken met moorden, verraden en nog meer uitdagende opdrachten.
 • Sinds zijn laatste avonturen in Max Payne 2 is Max zijn uiterlijk erg veranderd, hij is nu namelijk kaal, heeft een baard en een lichte kleine buik.

Net als Grand Theft Auto is Max Payne ook afkomstig van Rockstar Games. En ook dit spel spel heeft veel geld gekost namelijk meer dan 105 miljoen dollar. Dat er veel geld in werd geïnvesteerd was wel duidelijk nadat er een reclamespot werd gedraaid van het spel tijdens de Champions League finale van 2012.7.

 1. Shadow Of The Tomb Raider – 110 miljoen dollar Hoor je Tomb Raider dan denk je gelijk aan Lara Croft.
 2. Shadow Of The Tomb Raider werd uitgebracht in 2018 en is het derde en laatste spel in de trilogie.
 3. Daarmee was het gelijk ook het duurste spel van de drie aangezien het zo’n 110 miljoen dollar gekost heeft om te ontwikkelen.

Mocht je dit spel nog niet gespeeld hebben dan zal je zien dat het nog meer complexe avonturen, puzzels en gevaren bevat dan de vorige twee edities. Helaas stelde de verkopen van het spel teleur aangezien het niet heel vernieuwend was ten opzichte van de vorige twee spellen.

 • De kans dat het budget dan ook is terug verdient is heel klein.6.
 • Dead Space 2 – 120 miljoen dollar Dead Space 2 werd gereleaset in 2011 en is een survival horror spel die volgde op de eerste episode in 2008.
 • Isaac is op missie in een gigantisch verwoest ruimtestation en moet het opnieuw opnemen tegen de Necromorphs met meerdere nieuwe wapens en andere omgevingen.

Het spel is ontwikkelt door EA dat er veel geld in heeft gestoken, namelijk zo’n 120 miljoen dollar.57 miljoen dollar van dit budget is opgegaan aan ontwikkelingskosten, het overige deel is besteed aan reclames om het spel te promoten. Dead Space 2 werd goed ontvangen, maar toch werden er minder verkopen gerealiseerd waardoor het derde deel werd ontwikkelt met een lager budget.5.

Halo 2 – 120 miljoen dollar De meeste gamers zullen Halo 2 wel kennen, deze legendarische first-person shooter werd uitgebracht in 2004 en heeft miljoenen spelers vermaakt. In het spel vecht je in een bijna verloren oorlog tegen aliens en vertrouwt de mensheid alleen nog op de Master Chief om de beschaving te redden.

Voor Halo 2 is in totaal zo’n 120 miljoen dollar uitgegeven en het spel was ook nog eens bijzonder winstgevend. Gekeken naar de trailer is dat ook niet verrassend vooral in deze tijd waren de graphics van een enorm hoog niveau.4. Destiny – 140 miljoen dollar Destiny is ontwikkelt door Activision Blizzards en uitgebracht in 2014.

Het spel is een first person shooter waarin de speler moet vechten in een futuristische wereld tegen massa’s aliens. In het spel kunnen de wapens verbetert worden door het verzamelen van materialen en kan er vervolgens deelgenomen worden aan gevechten waar strategie uiterst belangrijk is. Het ontwikkelen van Destiny heeft Activision 140 miljoen dollar gekost en is de meest succesvolle nieuwe gaming franchise geweest tijdens de lancering.

Zo werden er 500 miljoen spellen naar de winkels wereldwijd verstuurd en is in 2015 een omzet behaald van 1 miljard dollar. Al met al heeft Activision dus flink wat verdiend aan deze game.3. Star Wars: The Old Republic – 200 miljoen dollar Star Wars: The Old Republic is een enorm multiplayer rollenspel uitgebracht in 2011.

 1. Het spel speelt zich 3500 jaar voor de eerste film van de serie af en je mee terug neemt naar de tijd van de oude Republiek.
 2. Star Wars: The Old Republic biedt de spelers de mogelijkheid om epische avonturen te beleven door middel van bewerkte en gescripte ‘quests’ waarmee ze keuzes kunnen maken die de oriëntatie op de heldere of donkere kant van de force beïnvloeden.

Tegen dit spel is ongelofelijk veel geld aangegooid namelijk 200 miljoen dollar wat eigenlijk bijna niet voor te stellen is. Drie dagen na de lancering had het spel drie miljoen actieve gebruikers waardoor het de snelst groeiende MMO was.2. Call Of Duty: Modern Warfare 2 – 250 miljoen dollar Call Of Duty Modern Warfare 2 werd gereleaset in 2011 en is waarschijnlijk bijna geen enkele gamer ontgaan.

 1. Als speler speel je om en om als SAS- Soldaat en als vrijheidsstrijder uit een land in het Midden-Oosten.
 2. Het spel is een van de populairste ooit waar het met een budget van 250 miljoen dollar op de tweede plaats staat in deze lijst.
 3. Uiteindelijk ging er ‘maar’ 50 miljoen dollar van het budget naar de ontwikkeling van het spel.

De overige 200 miljoen dollar is vooral uitgegeven aan het promoten van het spel met een marketingcampagne. Deze campagne was erg succesvol binnen een dag waren er namelijk al 4,7 miljoen spellen verkocht en in 2013 stond de teller op 22,7 miljoen verkochte exemplaren.

Inmiddels staat de nieuwe Call Of Duty Modern Warfare 2 voor 28 oktober gepland en we zijn erg benieuwd hoeveel miljoen hier tegenaan gesmeten is.1. Grand Theft Auto V – 265 miljoen dollar Iedereen kent de game Grand Theft Auto V wel en het kan ook niet anders dat het op de eerste plek staat in deze lijst als het duurste spel allertijden.

In 2013 is dit actie avonturen spel gereleaset en plaats je je in de schoenen van drie nooit eerder vertoonde personages: Michael, Franklin en Trevor die zich hebben gevestigd in de stad Los Santos. GTA V is net zoals GTA IV ontwikkelt door Rockstar Games die een hoop geld tegen dit spel hebben aangesmeten en dat is naar onze mening het zeker waard geweest.
Ver respuesta completa

You might be interested:  Como Jugar Mitos Y Leyendas Cartas?

Wie is het eerste spel?

TE ENSEÑO TODO SOBRE TOCA LIFE WORLD !! – GUIA PARA PRINCIPIANTES TOCA BOCA – VANI

De allereerste game – Het zogenaamde Tennis for Two is officieel het eerste computerspel ter wereld. Het werd in 1958 bedacht door een Amerikaanse wetenschapper, die het tentoonstelde in zijn laboratorium. Het eenvoudige tennisspelletje werd de voorloper van het veel bekendere Pong, dat in 1975 werd uitgebracht: een tafeltennisgame die je zowel op een flipperkast als thuis op je tv kon spelen.
Ver respuesta completa

Hoe werkt een Play Store kaart?

Wat kan ik met mijn Google Play tegoed? – De Google Play card gebruik je als betaalmiddel in de Google Play store. Kies een bedrag en koop apps, games of gebruik het tegoed voor in-game aankopen en upgrades, zoals voor Clash Royale of Pokémon GO. Je kunt het tegoed van je Google Play Card ook inwisselen voor de nieuwste apps, films, muziek, boeken en meer. Zonder creditcard!
Ver respuesta completa

Wat kan je betalen met Google Play?

Je kunt je Google Play -saldo gebruiken om apps, games en digitale content te kopen op Google Play. Je kunt op de volgende manieren geld toevoegen om je saldo op te waarderen: Google Play -cadeaukaarten inwisselen. Digitale cadeaucodes inwisselen.
Ver respuesta completa

Kan je met een Google Play kaart Toca Boca kopen?

Een Google Play cadeaukaart kopen – Je kunt een Google Play cadeaukaart online kopen, bij de supermarkt of bij de kiosk. Het leuke aan een fysieke variant is dat het het iets leuker maakt om cadeau te doen, al kan een leuke kaart met daarin de code die je per e-mail krijgt (als je hem online koopt) ook feestelijk zijn.

 • Je kunt meestal een bedrag kiezen van tussen de 15 en 75 euro.
 • Soms komt er een leuke bonus bij aankoop van een Google Play-kaart, zoals op dit moment een in-game-bonus van tot 45 euro in het spel State of Survival: The Zombie Apocalypse.
 • Met de Google Play cadeaukaart kun je dus zeker niet alleen apps en games kopen, want je kunt er bijvoorbeeld ook boeken mee aanschaffen (ebooks dus) of een abonnement mee betalen.

Het is bovendien een leuk cadeau voor jonge kinderen die bijvoorbeeld een spel als Toca Boca spelen en graag extra’s willen kopen zonder dat ze dus meteen je hele creditcard leegspelen.
Ver respuesta completa

Wat is free play?

Free-to-play (afgekort F2P ; gratis te spelen) is een Engelse term waaronder computerspellen vallen die legaal, gratis te verkrijgen zijn. Ontwikkelaars verdienen vaak geld aan advertenties in het spel of door een freemium -strategie, waarbij spelers door middel van microtransacties geld kunnen betalen om items te bemachtigen.
Ver respuesta completa

Wie is de maker van TOCA World?

Toca Life: World combineert de geliefde kinderapps van Toca Boca in één grote wereld. Of het nou gaat om een levendige boerderij, een maffe kapsalon of een natuurkundelokaal, deze locaties zijn meer dan virtuele speelplaatsen. Het zijn plekken waar kinderen hun eigen verhalen kunnen creëren, geheimen kunnen ontdekken en zichzelf kunnen uitdrukken.

 1. Wat we er leuk aan vinden: er zijn hier geen verhaallijnen of gevechten met eindbazen.
 2. Inderen kunnen de lunch voorbereiden.
 3. Of verstoppertje spelen.
 4. Of hun haar groen verven.
 5. Of gewoon gaan slapen! Het is de ultieme Toca-sandbox.
 6. Tip: om te zorgen dat iedereen zich gezien voelt in het spel, biedt Toca Life: World rond de 2000 aanpassingen.

Van hippe kapsels en grappige brillen tot prothetische ledematen, rolstoelen en gehoorapparaten. Om je personage aan te passen, ga je naar de kaart en tik je op het icoontje rechts bovenin. Maak kennis met de maker: het team van Toca Boca is gevestigd in Stockholm en San Francisco, en maakt kinderen al meer dan een decennium blij met apps met een open wereld.
Ver respuesta completa

Wat is aankoop herstellen?

SOFTWARE – APPS – 20.04.2016 U kunt een app waarvoor u betaalde, altijd opnieuw installeren als u een nieuwe smartphone koopt. Maar hoe zit het met de eventuele in-app aankopen? Als u een mobiele app gekocht heeft, dan bent u bij het overstappen naar een nieuwe smartphone het geld van die aankoop niet kwijt (tenzij u tegelijkertijd ook van iOS naar Android, of omgekeerd, bent overgestapt).

U kunt immers op ieder moment naar de App Store of Google Play gaan om die app weer binnen te halen (als u nog steeds dezelfde Apple ID of hetzelfde Google-account gebruikt). Maar hoe zit het met de eventuele in-app aankopen, d.w.z. als u betaald heeft voor bv. speelgeld of extra levens om binnen een app te gebruiken? Soorten in-app aankopen Een eerste soort in-app aankopen zijn verbruiksgoederen: de dingen die u verbruikt tijdens het gebruik van de app.

In een spelletje kan het bv. gaan om extra gezondheidspunten om langer in leven te kunnen blijven. Of bv. in een office-app de mogelijkheid om een welbepaald aantal documenten aan te maken. De tweede soort zijn niet-verbruiksgoederen: aankopen die u blijvend recht geven op iets, bv.

 • Om niet langer reclame te zien in een app, om de professionele mogelijkheden van de app te mogen gebruiken, om toegang te krijgen tot een bepaald niveau of personage in een spelletje,,
 • Hoe gaat u te werk in Android? Op Android worden alle in-app aankopen in principe bijgehouden door Google Play.
 • Niet-verbruiksgoederen worden automatisch (na enkele minuten wachten) hersteld als u een app opnieuw installeert, ook na het resetten van uw toestel of het aankopen van een nieuw toestel.

Zorg wel dat u ingelogd bent met hetzelfde Google-account als waarmee u de aankopen gedaan heeft. Een minderheid van de apps hebben ook een aparte knop Restore purchases (herstel aankopen) op het startscherm of in de instellingen. Bij verbruiksgoederen ligt het anders: als de app dit laat bijhouden door Google Play en u heeft ze nog niet (helemaal) verbruikt, dan krijgt u wat overblijft terug.

 • Het is echter ook mogelijk dat de app dit bij via een eigen accountsysteem bijhoudt: dan moet u daarop inloggen en hopen dat u uw aankoop terugkrijgt.
 • Het kan ook zo zijn dat de app dit lokaal op uw smartphone bijhoudt: dan bent u uw overblijvende verbruiksgoederen kwijt.
 • Hoe gaat u te werk in iOS? Bij iOS worden in-app aankopen niet bijgehouden door de App Store, maar moet u erop rekenen dat de app de mogelijkheid tot herstellen aanbiedt.

Herinstalleer de app en zoek naar een Restore purchases -knop op het startscherm, in de instellingen of eventueel in de ingebouwde winkel in de app (vooral bij spelletjes het geval). U zal dan met uw Apple ID moeten inloggen op de App Store, zodat de app uw in-app aankopen kan herstellen.

 1. Zorg ook hier dat u ingelogd bent met dezelfde Apple ID als waarmee u de aankopen deed.
 2. Dit werkt alleen voor niet-verbruiksgoederen.
 3. Voor verbruiksgoederen is het aan de app om die zelf bij te houden, dus het is allesbehalve zeker dat u die nog terugkrijgt.
 4. Als er geen Herstel aankopen -knop te vinden is, dan raadt Apple aan om contact op te nemen met de maker van de app.

Ga naar de App Store, zoek de app, druk op de Recensies -tab en druk onderaan op App support, U krijgt dan in uw browser info over hoe u contact kunt opnemen met de maker. Het is mogelijk in-app aankopen terug te krijgen, maar alleen voor niet-verbruiksgoederen.
Ver respuesta completa