Como Jugar Zombies Cold War
Cómo jugar Die Maschine, Firebase Z, Mauer der Toten y Outbreak Zombies en la pantalla dividida de la Guerra Fría – Como Jugar Zombies Cold War ¡Las cosas muy simples que necesitarás para jugar Cold War Zombies en pantalla dividida son dos personas, una PlayStation o Xbox, dos controladores, Black Ops Cold War y un televisor! Para obtener un tutorial más detallado sobre cómo configurar un juego, siga estos sencillos pasos: Inicie Black Ops Cold War, en cualquier plataforma Accede a la parte ‘Zombies’ del juego y dirígete a su menú principal.
Ver respuesta completa

Heeft Cold War zombies?

Como Jugar Zombies Cold War 13 januari 2021, 12:04 Leestijd: 1 minuten Wil je Black Ops Cold War Zombies gratis spelen? Dat kan! Een week lang kunnen de gamers die Call of Duty: Black Ops Cold War (nog) niet hebben, genieten van de bekende Zombies-gamemode. Het Zombies verhaal van dit jaar, dat voor een week gratis te spelen is, heet Die Maschine.
Ver respuesta completa

Welke Call of Duty is met zombies?

Call of Duty ®: Black Ops – Cold War | First Person Shooter Zombie Game.
Ver respuesta completa

Is Cold War gratis?

Call of Duty: Black Ops Cold War is tijdelijk gratis te spelen Como Jugar Zombies Cold War Heb je Call of Duty: Black Ops Cold War altijd al eens willen uitproberen? Dan is dit je kans, want vanaf nu tot en met 29 juli is de game gratis te spelen. Dit geldt zowel voor de multiplayer als de Zombie modus. De multiplayermodi en -maps omvatten NukeJacked 24/7, Paintball Moshpit, Throwback Moshpit, Party Games, Team Deathmatch en meer.

 • Spelers kunnen ook het volledige aanbod van de Zombie modus uitproberen, inclusief de nieuwe Mauer der Toten-map die weergegeven wordt in de onderstaande trailer.
 • Bovendien kunnen spelers vanaf vandaag dubbel XP verdienen in de Black Ops Cold War multiplayer en Zombies modus.
 • Het dubbele XP-weekend eindigt op maandag 26 juli.

: Call of Duty: Black Ops Cold War is tijdelijk gratis te spelen
Ver respuesta completa

Hoe duur is Call of Duty Cold War?

Call of Duty Black Ops: Cold War, PS4

Prijs € 37,17
Specificaties PlayStation 4 Actie, Shooter 18 jaar – Bekijk alle specificaties
Productuitvoering PS4 Alle 5 uitvoeringen PS4 PS5 Windows Xbox One Xbox series S|X
wacht je op een prijsdaling? prijsalert aangemaakt
willen hebben vergelijken

Ver respuesta completa

Waar komen zombies op af?

Zombie Zie voor andere betekenissen van Zombie. Zombie Zombi, zonbi, dzjoembie Zombie Oorsprong en Gedaante (vaak mens of dier) Associatie Slaaf die na zijn dood moet doorwerken voor zijn meester, ondode in populaire cultuur Literaire bronnen, The Magic Island (1929) Een getekende zombie zoals deze voorkomt in Caraïbische folklore

Portaal

Tegenwoordig wordt het ondode aspect van de zombie benadrukt door middel van verwondingen, bloed en de lijkbleke huidskleur. Een zombie is een, Het is een lichaam teruggebracht uit de dood door, De zombie vindt zijn oorsprong in en, In deze opvatting is de zombie een die na zijn dood moet doorwerken voor zijn meester, degene die hem uit de dood heeft doen herrijzen.

In de populaire cultuur wordt de zombie gerekend tot de zoals, wordt algemeen beschouwd als de uitvinder van de ‘moderne’ zombie zoals die hedendaags te zien is in, boeken en, is een voorafschaduwing van een groot aantal 20e-eeuwse ideeën over zombies, maar is toch geen echte ‘zombieroman’. Op wraak beluste zombies waren wel prominent aanwezig in de EC Comics uit de vroege jaren 1950.

George A. Romero noemt zelf Tales from the Crypt als belangrijke invloed. Doordat de zombie geen literaire basis heeft, is de bewegings- en interpretatievrijheid van auteurs en regisseurs bij het gebruiken van het fenomeen zombie erg groot. Zombies in fictie verschillen hierdoor enorm in verscheidene mediaproducten op bepaalde punten.
Ver respuesta completa

Wat is de beste zombie game?

Dead Island Dead Island is bijna de ultieme ‘ zombie killing game ‘ te noemen.
Ver respuesta completa

Wat is de populairste Call of Duty?

1: Call of Duty: Black Ops 2 – Como Jugar Zombies Cold War Call of Duty: Black Ops 2 is wat ons betreft de beste Call of Duty aller tijden. De game had alles. Goede maps, leuke en innovatieve killstreaks en legio mogelijkheden om progressie te blijven boeken, waaronder een record aantal camouflages. Met League Play wist ontwikkelaar Treyarch de connectie met esports te verbeteren.
Ver respuesta completa

Hoe groot is het spel Cold War?

PC: 125 GB – Volledige game op Ultra. PC: 82GB – Volledige game.
Ver respuesta completa

Hoe groot is Call of Duty Cold War?

Inhoud verwijderen voor Warzone en Cold War – De updates voor Call of Duty: Black Ops Cold war en Warzone op de PS4 nemen respectievelijk 10,5 en 17 GB in beslag. Activision geeft de tip dat spelers in het hoofdmenu op R3 kunnen drukken om content te verwijderen die ze weinig gebruiken, bijvoorbeeld de campaign of de zombie modus.
Ver respuesta completa

Waarom is Call of Duty zo duur?

Waarom zijn games zo duur? De prijsopbouw van computerspellen is een interessant proces en onze deskundige in het veld bekijkt de game-wereld vanuit een bedrijfskundig perspectief. Een veel gehoorde opmerking over videogames is dat ze erg duur zijn. Wie in de winkel rondkijkt, ziet immers dat een PS4-spel al gauw 70 euro kost.

De hoogte van dit bedrag wordt vaak geweten aan de winstmarge van de ontwikkelaar, de ervaren waarde van games, de productiekosten van verpakkingen en cd’s of aan de research en development-kosten van de studio. Dat klinkt aannemelijk, maar de game-taart wordt anders opgedeeld dan je wellicht zou denken.

In dit artikel zullen de verschillende onderdelen uit de retailprijs van een game naar voren worden gebracht. Deze zijn gebaseerd op verschillende artikelen en presentaties uit de game-industrie om een representatief beeld te geven. De opbouw van de retailprijs Om de opbouw van de prijs van een nieuwe game uiteen te zetten zullen wij vanuit het schap van de winkel steeds verder teruggaan naar de oorsprong van de game.

 1. Belasting Toegevoegde Waarde Zoals bij bijna elk product op de Nederlandse markt staat de overheid vooraan in de rij van belanghebbenden.
 2. De eerste 21% over de game die jij koopt, gaat linea recta de schatkist in.
 3. Voor een game van 70 euro bedraagt dit iets meer dan 12 euro per game.
 4. Nadat de overheid de prijs heeft afgeroomd, blijft er een kleine 58 euro over.

De winkelier De retailer heeft een aanzienlijk winstaandeel bij de verkoop van een game. Dit bedraagt al gauw 30% van de prijs. Dit is voor hem natuurlijk ook geen pure winst, want hij dient nog zijn pand, winkel, voorraadkosten en meer te betalen. Marketinguitgaven Een grote kostenpost voor de uitgever bij het uitbrengen van een game is de marketing.

You might be interested:  Como Jugar Happy Wheels En Laptop?

Hoe kun je een spel verkopen als niemand weet dat deze wordt uitgebracht? Succesvolle marketing kan leiden tot nachtelijke rijen voor de retailers, zoals we regelmatig zien bij titels als Grand Theft Auto en Call of Duty. Het is gebruikelijk om 10-15% van de prijs te reserveren voor marketing. Bij grote titels wordt er vaak meer besteed.

Het schijnt dat bij de Call of Duty-reeks het marketingbudget groter is dan de ontwikkelingskosten. De platformhouder De grote hardwarefabrikanten zoals Sony, Microsoft en Nintendo vangen bij de verkoop van elke exemplaar ook een deel van de opbrengst.

Dit betreft de licentie voor het uitbrengen van een game op hun spelcomputer. Volgens analist Stephanie Llamas komt dit neer op zo’n 20% van de opbrengst van elk spel. OnLive-directeur Steve Perlman heeft een aantal jaar geleden in een presentatie gesteld dat 12% van de opbrengsten naar de platformhouder gaat.

Aannemelijk is dat het percentage ergens in het midden ligt. Distributeur Voordat een spel vanuit de uitgever en de studio in de winkel ligt, treedt er vaak een tussenpartij op. Dit is de distributeur. Deze verkoopt de spellen lokaal aan de retailers. Deze schijnt ongeveer 5% van de prijs te verdienen.

Marge uitgever en studio Aan het eind van deze rit blijft er een bedrag over voor de uitgever en de studio. Dit wordt totaal op ongeveer 15% geschat. De marketingkosten zijn hier al van afgetrokken. Wel moet hier voordat er over winst gesproken kan worden het ontwikkelingsbudget en alle (loon)kosten binnen de uitgeverij vanaf worden gehaald.

Verder moet dit bedrag worden gebruikt om slecht verkopende spellen op te vangen (niet elke videogame is winstgevend) en moeten hier rechten van retailers als recht van retour mee gefaciliteerd worden. Volgens OnLive kunnen de kosten van teruggestuurde goederen oplopen tot wel 10%! Conclusie Na de opbouw van een gemiddelde game bestudeerd te hebben, lijken we te kunnen concluderen dat de relatief hoge prijs van een game voortvloeit uit de complexe supply chain en de vele deelnemers in het proces van ontwikkeling tot verkoop. : Waarom zijn games zo duur?
Ver respuesta completa

Welke Call of Duty is gratis?

Gratis Call of Duty spelen – Fortnite is onder jongeren een van de meest populaire games, maar daar komt nu met Call of Duty: Warzone een geduchte concurrent bij. Call of Duty: Warzone is een battle royale-game van Activision, die wat gameplay betreft best wel doet denken aan Fortnite.

Als u gaat spelen dan wordt u met 150 anderen spelers tegelijk op een eiland gedropt, waarna u al uw tegenstanders uit moet schakelen. Hiervoor beschikt u over een mooi arsenaal aan wapens. De speler die als laatste overblijft wint. Call of Duty: Warzone is gratis te spelen en beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows.

Call of Duty is een van de meest populaire gameseries ooit. Voor de meeste games moet betaald worden, maar Warzone is helemaal gratis te spelen. Call of Duty: Warzone wist vrijwel direct na de release al miljoenen spelers aan zich te binden. Battle royale-games zijn al erg populair en als er een nieuwe game op de markt komt, dan wil iedereen die natuurlijk meteen proberen.

 1. Het enige nadeel is voorlopig het grote bestand.
 2. U moet namelijk 100 GB downloaden en installeren.
 3. Als u al het spel Modern Warfare speelt, dan hoeft u nog slechts zo’n 20 GB te downloaden.
 4. Warzone is een echte Call of Duty-game en dat is te merken aan de omgeving en de gameplay.
 5. U begint het spel door uit een vliegtuig op een eiland te springen.

Daar moet u de vijand verslaan en dat doet u in zogeheten ‘quads’, groepen van drie. Aan de onderkant van uw scherm ziet u al uw wapens en links bovenaan een weergave van het gebied. U loopt door het gebied heen en er zijn opties om voertuigen en helikopters te pakken en uzelf daar mee voort te bewegen.

Voor het oppakken van munitie hoeft u er alleen maar doorheen te lopen. Bij de meeste battle royale-games ligt u eruit als u dood bent, maar bij Call of Duty: Warzone is het mogelijk om weer tot leven te komen en verder te spelen. Respwanen heet dat. Hiervoor neemt u het in het onderdeel The Gulag, waar u automatisch terechtkomt als u bent verslagen, één-tegen-één tegen een andere speler.

Als u wint mag u er weer uit en verder spelen. Er zijn verschillende opties binnen het spel. Naast de standaard modus, waarbij u dus op een eiland gedropt wordt en waarbij de laatste die overblijft wint, is er de modus ‘Plunder’, waarbij u zoveel mogelijk geld moet verzamelen.

gratis battle royale-game voor PlayStation 4, Xbox One en Windows, heeft twee grote modi, speel met teams en wie het laatst overblijft wint, heeft een optie om weer tot leven te komen als u dood bent, heeft een simpele gameplay, het te downloaden bestand is met 100 GB best groot, te synchroniseren op al uw apparaten.

Call of Duty: Warzone screenshots Como Jugar Zombies Cold War Como Jugar Zombies Cold War Op de website van de ontwikkelaars van deze gratis software kunt u meer informatie vinden en kunt u de software downloaden. Website van de makers van Call of Duty: Warzone website van Call of Duty: Warzone Call of Duty: Warzone download pagina
Ver respuesta completa

Hoe lang leeft een zombie?

Zombies kunnen mensheid in honderd dagen uitroeien Stel je eens voor dat er ooit een zombie-uitbraak plaatsvindt, zoals in de serie The Walking Dead, hoe lang duurt het dan voordat wij worden uitgeroeid? Volgens studenten van de universiteit van Leicester zijn er na honderd dagen minder dan 300 overlevenden over.

 • De studenten onderzochten de uitbraak van een hypothetisch zombievirus en maakten gebruik van het SIR-model.
 • Dit is een rekenmodel waarmee de uitbreiding van besmettelijke ziektes voorspeld kunnen worden.
 • Het model splitst de populatie in drie categorieën: diegenen die nog niet geïnfecteerd zijn (S van ‘susceptible’, oftewel vatbaar), geïnfecteerden (I van ‘infectious’, oftewel besmet) en personen die geïnfecteerd waren en daarna zijn overleden of opgeknapt (R van ‘recovered’, oftewel genezen).

De studenten hielden geen rekening met natuurlijke sterfgevallen en geboortes, maar aangezien de hypothetische epidemie in honderd dagen toeslaat, zijn deze getallen te verwaarlozen. Como Jugar Zombies Cold War Blauwe lijn = gezond en onbesmet (een normaal mens), groene lijn = geïnfecteerd (een zombie), rode lijn = dood (dode zombie). Bij het figuur links zijn er geen geografische grenzen, bij het figuur rechts zijn er drie geïsoleerde geografische gebieden.

 1. Enkele honderden overlevenden Als een zombie iedere dag één persoon kan vinden – en er een kans is van 90 procent dat een slachtoffer wordt geïnfecteerd met het zombievirus – dan zijn er op dag 100 nog maar 273 overlevenden.
 2. Dit maakt het zombievirus overigens twee keer zo besmettelijk als de Zwarte Dood, een plaag die Europa in de veertiende eeuw trof.

Hierbij houden de onderzoekers er wel rekening mee dat de infectie in drie gebieden anders evolueert. Stel dat er geen geografische grenzen zijn, dan zijn er na honderd dagen nog maar 181 overlevenden. Een zombie kan overigens niet langer dan twintig dagen leven zonder het eten van een mensenbrein.

Na de eerste twintig dagen sterven dus ook de eerste zombies, omdat er steeds minder mensen over zijn om te besmetten. Dit betekent dat er op dag 100 nog ‘slechts’ 190 miljoen zombies op aarde slenteren. Dat zijn nog altijd een miljoen meer zombies dan mensen. Er is hoop Maar wat als wij mensen kunnen terugvechten? In wordt dit scenario onderzocht.

Zombies Black Ops Cold War: DIE MASCHINE GUIA PRIMEROS PASOS

Hoewel in eerste instantie veel mensen veranderen in zombies, sterven deze zombies snel uit, omdat er steeds minder hersenen te vinden zijn. De kleine groep overlevenden moeten snel weer aan de bak om kinderen te produceren, waarna de mensheid na zo’n 200 tot 300 jaar weer aardig is gegroeid.

 • Waarom? Je vraagt je misschien af: wat hebben we nu aan zo’n onderzoek? Meer dan je denkt.
 • De studenten laten hier ‘harde wetenschap’ los op een leuk onderwerp, waardoor een breed publiek wordt bereikt.
 • Er wordt op een laagdrempelige manier aandacht gevraagd voor een veelgebruikt gereedschap binnen de wetenschap, namelijk het model.
You might be interested:  Como Jugar En Streaming Xbox One?

Terwijl jouw buurman een artikel over de verspreiding van ebola links laat liggen, verdiept hij zich mogelijk wel in dit artikel en weet hij nu hoe het SIR-model werkt. Ook al gaat een zombie-uitbraak nooit gebeuren, je hebt er als mens wel een beeld bij.
Ver respuesta completa

Kunnen zombies tegen vuur?

Defensieve maatregelen – Net als Skeletten zijn Zombies kwetsbaar voor daglicht, lava, vuur en het contact met cactussen. De populatie van zombie’s kan worden bepaald door de speler. De speler moet dan vroeg in de avond slapen, want zombies spawnen in de nacht.

 1. Mocht een speler buiten vastzitten tijdens zonsondergang, dan kan er een gat van drie blokken diep gegraven worden, waarna de bovenkant weer dicht wordt gemaakt en gewacht wordt op de zon die alle zombies en skeletten doodbrand.
 2. De speler kan ook de zombies met een pijl en boog doden.
 3. De afstand zorgt ervoor dat de speler niet gewond raakt.

De speler kan een deur gedraaid plaatsen zodat de dichte deur open is en een open deur dicht is. Wanneer de deur dicht is, zal het spel deze als open registreren en geeft aan de zombies door dat de deur open is en ze deze niet hoeven te vernielen. Hierdoor zullen ze gewoon voor de deur blijven staan.
Ver respuesta completa

Hoe groot is de kans dat er een zombie apocalypse?

Voor alle duidelijkheid: een zombie – apocalyps is complete fictie. Maar mocht het op een ongelukkige dag toch gebeuren, dan zou de mensheid in amper 100 dagen gedecimeerd zijn tot 273 personen zo zegt de eerste studie. Op de hele planeet. Er zou dan voor elk miljoen zombies exact één mens over zijn.
Ver respuesta completa

Kunnen zombies zwemmen?

Zombies kunnen niet zwemmen (daarvoor hebben ze de motorische vaardigheden niet). Uiteraard kunnen ze wel onder water lopen (ze hoeven niet te ademen), maar als ze over de bodem van de oceaan lopen, vernietigt de druk van het water het lichaam.
Ver respuesta completa

Hoeveel blokken moet een skeleton vallen om dood te gaan?

Gedrag – Als er skeletten dichtbij zijn word hun aanwezigheid gehoord door het zacht ratelende geluid van hun botten. Skeletten achtervolgen elke speler die ze zien in een straal van 16 blokken. Ze zullen trappen beklimmen, doolhoven navigeren en andere complexe obstakels overkomen om dichter bij de speler te komen.

Als ze binnen 8 blokken van de speler zijn, met vrij zicht, zullen ze stoppen met achtervolgen en beginnen de speler te beschieten met pijlen, Als de speler meer dan 16 blokken van het skelet wegloopt zal het skelet zijn achtervolging staken. Het Skelet zal beginnen met “bunnyhoppen” rond je terwijl hij pijlen schoot.

Skeletten zullen proberen te voorkomen schade op te lopen van de speler door voortduren rond de speler te cirkelen als hij in gevecht is. Als de pijl van een skelet een andere vijandig monster raakt zal dat monster beginnen met het skelet aanvallen op dezelfde manier als het een speler zou aanvallen (met de uitzondering van zombies en creepers, die het “normaal” voor elkaar krijgen de speler te blijven achtervolgen).
Ver respuesta completa

Heeft COD Vanguard zombies?

Loadouts en weapon rarity – Loadouts en weapon rarity zijn sinds vorig jaar onderdeel van Call of Duty Zombies. Ook dit jaar kunnen de spelers wapens en bijbehorende attachments die in de Multiplayer zijn vrijgespeeld, gebruiken binnen Zombies en Warzone.
Ver respuesta completa

Heeft Call of Duty Vanguard zombies?

Call of Duty : Vanguard Zombies Season 2 start vandaag: nieuwe map, wapens en meer. Activision heeft bekendgemaakt dat het tweede seizoen van Call of Duty : Vanguard en Warzone Pacific op 14 februari van start gaat. Daarnaast komt er ook veel nieuwe content naar de Zombies -modus, waaronder de nieuwe map Terra Maledicta.
Ver respuesta completa

Heeft Black Ops 4 zombies?

Call of Duty®: Black Ops 4 Como Jugar Zombies Cold War Waarom zou je genoegen nemen met één doelwit? De Chakram kaatst automatisch naar anderen als hij gegooid wordt. Mep vijanden de lucht in met de Hammer of Valhalla. Als je mist, of als je vrienden een buff nodig hebben, kun je een beschermend pantser aangroeien met elke klap en toepassen op bondgenoten in de buurt.

Stap 1: Selecteer een editie Stap 2: Platform selecteren Stap 3: Selecteer een land Stap 4: WINKEL SELECTEREN

Black Ops is terug! Met gruizige, vloeiende multiplayer-gevechten te land, het grootste aanbod aan Zombies ooit met drie volledige ondode avonturen bij de release. Verder is er Blackout, waar het universum van Black Ops tot leven komt in een gigantische gevechtservaring met de grootste kaart uit de geschiedenis van Call of Duty, typische Black Ops-gevechten, personages, locaties en wapens uit de geschiedenis van Black Ops en dat alles in een totale ervaring. Bereid je voor op het totale gevecht – Op maat gemaakt voor de Black Ops-community.

Black Ops is back! Featuring gritty, grounded, fluid Multiplayer combat, the biggest Zombies offering ever with three full undead adventures at launch, and Blackout, where the universe of Black Ops comes to life in one massive battle royale experience featuring the largest map in Call of Duty history, signature Black Ops combat, characters, locations and weapons from the entire Black Ops series.

Soldier up for all-out combat – tailor made for the Black Ops community. Black Ops is back! Featuring gritty, grounded, fluid Multiplayer combat, the biggest Zombies offering ever with three full undead adventures at launch, and Blackout, where the universe of Black Ops comes to life in one massive battle royale experience featuring the largest map in Call of Duty history, signature Black Ops combat, characters, locations and weapons from the entire Black Ops series.

Soldier up for all-out combat – tailor made for the Black Ops community. Black Ops is back! Featuring gritty, grounded, fluid Multiplayer combat, the biggest Zombies offering ever with three full undead adventures at launch, and Blackout, where the universe of Black Ops comes to life in one massive battle royale experience.

 • Black Ops Pass delivers the ultimate Call of Duty: Black Ops 4 experience.
 • The Black Ops Pass features epic content for every Call of Duty fan, ranging from new Multiplayer maps and gear, exclusive Blackout characters, and exciting new Zombies experiences – all for one great price.
 • Also includes $30 in bonus value with 1,000 Call of Duty® Points and 300 Nebulium Plasma to give fans more opportunity to customize their Black Ops 4 experience and survive epic waves of Zombies.
You might be interested:  Como Jugar Among Us Con Mods?

Includes:

Call of Duty: Black Ops 4 Game 1,100 Call Of Duty Points** Pro Edition Bonus Items Black Ops Pass* includes:

$30† Bonus Value – Available Now:

1,100 Call Of Duty Points** 300 Nebulium Plasma 12 New Multiplier Maps 4 Exclusive Blackout Characters, including

The Nefarious Shadowman – Available Now

5 Epic Zombies Experiences, including

“Classified” A Chilling Reimagination of the Black Ops Map ‘Five’ – Available Now

Black Ops is back! Featuring gritty, grounded, fluid Multiplayer combat, the biggest Zombies offering ever with three full undead adventures at launch, and Blackout, where the universe of Black Ops comes to life in one massive battle royale experience.

Black Ops Pass delivers the ultimate Call of Duty: Black Ops 4 experience. The Black Ops Pass features epic content for every Call of Duty fan, ranging from new Multiplayer maps and gear, exclusive Blackout characters, and exciting new Zombies experiences – all for one great price. Also includes $30 in bonus value with 1,000 Call of Duty® Points and 300 Nebulium Plasma to give fans more opportunity to customize their Black Ops 4 experience and survive epic waves of Zombies.

Includes:

Call of Duty®: Black Ops 4 Game 8,500 Call of Duty Points** Digital Edition Bonus Items Digital Deluxe Bonus Items Black Ops Pass* Includes:

1,000 Call Of Duty Points** 300 Nebulium Plasma 12 New Multiplayer Maps 4 Exclusive Blackout Characters, Including:

The Nefarious Shadowman – Available Now

5 Epic Zombies Experiences, Including:

“Classified,” A Chilling Reimagination of the Black Ops Map ‘Five’ – Available Now

$30† Bonus Value – Available Now:

Black Ops is back! Featuring gritty, grounded, fluid Multiplayer combat, the biggest Zombies offering ever with three full undead adventures at launch, and Blackout, where the universe of Black Ops comes to life in one massive battle royale experience.

Black Ops Pass delivers the ultimate Call of Duty: Black Ops 4 experience. The Black Ops Pass features epic content for every Call of Duty fan, ranging from new Multiplayer maps and gear, exclusive Blackout characters, and exciting new Zombies experiences – all for one great price. Also includes $30 in bonus value with 1,000 Call of Duty® Points and 300 Nebulium Plasma to give fans more opportunity to customize their Black Ops 4 experience and survive epic waves of Zombies.

Includes:

Call of Duty®: Black Ops 4 Game 2,400 Call of Duty Points** Digital Edition Bonus Items Digital Deluxe Bonus Items Black Ops Pass* Includes:

$30† Bonus Value – Available Now: 1,000 Call of Duty Points** 300 Nebulium Plasma 12 New Multiplayer Maps 4 Exclusive Blackout Characters, Including

The Nefarious Shadowman – Available Now

5 Epic Zombies Experiences, Including:

“Classified,” A Chilling Reimagination of the Black Ops Map ‘Five’ – Available Now

The Call of Duty®: Black Ops 4 Mystery Box Edition comes loaded with a plethora of collectible items – including a collectible Mystery Box, 4 Exclusive Zombies Figpins, an Exclusive Zombies Puzzle, Darkhorse Zombies Comic with Exclusive cover, 3 Zombies lithographs, a Call of Duty®: Black Ops 4 Pop Socket, collectible Steelbook, 10 physical Specialist Icon patches, and additional digital content for the ultimate Black Ops fan.

Pre-Order now while supplies last. Er is nieuwe content beschikbaar in Call of Duty®: Black Ops 4 met de Black Ops Pass*! Als je de Black Ops Pass bezit, krijg je direct toegang tot drie nieuwe multiplayer-maps in Operation Apocalypse Z. Ervaar de strijd tussen goed en kwaad in ‘Der Schatten’, vecht je door een Zombiemuseum in ‘Remnant’ en vecht in het Cuba van de Koude Oorlog met de geremasterde map ‘Havana’.

Je ontvangt ook verse Zombie-content met de nieuwe ‘Alpha Omega’-ervaring. Nieuwe beschikbare content bevat:

3 MP-maps 1 Zombie-ervaring

Black Ops Pass* bevat ook:

‘Masquerade’, ‘Artifact’ en ‘WMD’-map + 4 extra MP-maps 4 exclusieve Blackout-personages 3 Zombie-ervaringen 1000 Call of Duty® Points (Eenmalig in te lossen) 300 Nebulium Plasma (Eenmalig in te lossen)

Binnenkort:

2 MP-maps 1 Zombie-ervaring

Apocalypse Z Edition bevat:

Het Operation Survivor-pack, met alle nieuwe uitrusting uit de nieuwste Operation voor een speciale Black Ops 4-ervaring Speciale digitale bonusitems

Black Ops 4 biedt gruizige, vloeiende multiplayer-gevechten, het grootste aanbod aan Zombies ooit met vier volledige avonturen met ondoden en Blackout, waar het universum van Black Ops tot leven komt in twee gigantische Battle Royale-ervaringen.Multiplayer legt de lat hoger en biedt de spannendste ervaring tot nu toe met de nadruk op tactische gameplay en keuzevrijheid van de speler.In Blackout komt Black Ops tot leven in een gigantische Battle Royale-ervaring met typische Black Ops-gevechten en de grootste kaart uit de geschiedenis van Call of Duty®.Dit is het beste moment om je aan Call of Duty®: Black Ops 4 te wagen, nu Operation Apocalypse Z uitkomt, de nieuwste operatie boordevol actie.

The Battle Edition* includes Multiplayer and Blackout game modes only (Zombies mode not included). This is the perfect entry point for players looking to get into Multiplayer and Battle Royale Gameplay. Includes:

Blackout Battle Royale & Multiplayer Zombies not included

*Black Ops Pass (BOP) content is not final, is subject to change, and may not include all downloadable content available for the game. BOP content may not be available in all countries, and pricing and release dates may vary by platform. BOP content should be downloaded from the in-game store only; do not purchase separately, or you will be charged again.

BOP content may be sold separately. **Call of Duty®: Points (CP) will be accessible in Call of Duty: Black Ops 4 once CP are made available in game. †Based on Call of Duty Points suggested retail price. *Black Ops Pass (BOP) content is not final, is subject to change, and may not include all downloadable content available for the game.

BOP content may not be available in all countries, and pricing and release dates may vary by platform. BOP content should be downloaded from the in-game store only; do not purchase separately, or you will be charged again. BOP content may be sold separately.

Call of Duty®: Points (CP) will be accessible in Call of Duty: Black Ops 4 once CP are made available in game. †Based on Call of Duty Points suggested retail price. *Black Ops Pass (BOP) content is not final, is subject to change, and may not include all downloadable content available for the game. BOP content may not be available in all countries, and pricing and release dates may vary by platform.

BOP content should be downloaded from the in-game store only; do not purchase separately, or you will be charged again. BOP content may be sold separately. **Call of Duty®: Points (CP) will be accessible in Call of Duty: Black Ops 4 once CP are made available in game.

†Based on Call of Duty Points suggested retail price. *Black Ops Pass (BOP)-content kan gewijzigd worden en bevat mogelijk niet alle downloadbare content. BOP-content kan apart verkocht worden. Koop de content niet apart, want dan betaal je dubbel. *Battle Edition owners (Battle Royale & Multiplayer Only) will not have access to any Zombies Experiences included in the Black Ops Pass.

Battle Edition owners may purchase Black Ops Pass but must upgrade to the Standard Edition to gain access to the Zombies Experiences included in Black Ops Pass. : Call of Duty®: Black Ops 4
Ver respuesta completa