Como Jugar Breath Of The Wild
Cómo jugar Breath of the Wild – The Legend of Zelda – Piano T con GameLoop en PC

 • 1. Descargue GameLoop desde el sitio web oficial, luego ejecute el archivo exe para instalar GameLoop.
 • 2. Abra GameLoop y busque ‘Breath of the Wild – The Legend of Zelda – Piano T’, busque Breath of the Wild – The Legend of Zelda – Piano T en los resultados de búsqueda y haga clic en ‘Instalar’.

Meer items
Ver respuesta completa

Kan je Zelda Breath of the Wild samen spelen?

The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Neem het tegen elkaar op in 1-2-Switch ! Kijk naar je tegenstander en niet naar het scherm. Maak de Joy-Con-controllers los van het systeem, geef er een aan je tegenstander en spelen maar! Iedereen kan 1-2-Switch spelen! Kijk je tegenstander in de ogen en ontdek de vele functies van de Joy-Con, zoals de HD-trilfunctie en de geavanceerde bewegingsbesturing. Meer info
Ver respuesta completa

Hoeveel kost Zelda Breath of the Wild?

Rechten bij kopen op afstand

AllYourGames.nl Voor 18.00 uur besteld, morgen in huis! (12) € 53,95
Dustin Nederland | Zakelijk Grootste IT-reseller Benelux (24) € 59,90
Dreamgame Digitale en directe levering, 24/7! (4) € 66,49
Amazon.nl Marketplace Verkoop door Marc&Lukas NL (11) € 66,84
Game Outlet (2) € 77,25

Ver respuesta completa

Hoe oud moet je zijn voor Zelda?

Leeftijd – Zelda is wat mij betreft speelbaar vanaf 7 jaar. Er is uiteraard geweld, het blijft een Zelda spel. Alleen in die mate dat je moet vechten tegen ‘monsters’, niet tegen mensen, waarvan er tot nog toe geen enkele echt eng uit zag. Er is geen bloed en de tekst en dialoog is zeker geschikt voor deze leeftijd.
Ver respuesta completa

Welke Zelda is het leukst Switch?

#1 The Legend of Zelda : Breath of the Wild Jong en oud kunnen genieten van de epische The Legend of Zelda -serie, maar met Breath of the Wild slaat Nintendo een nieuwe, indrukwekkende weg in. Het spel biedt een gigantische, open wereld die vrij te verkennen is.
Ver respuesta completa

Welke titaan eerst Zelda?

Trotseer de eerste Titaan. Como Jugar Breath Of The Wild Welkom in Watertitaan Vah Ruta, de eerste dungeon in The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Stap naar binnen en je komt meteen een enge vieze zwarte substantie tegen. Schiet op het oog met een pijl en de zwarte smurrie zal verdwijnen. Links in het midden van de eerste kamer zie je een gesloten poort met daar achter een Sheikah-zuil. Como Jugar Breath Of The Wild Op de kaart van Vah Ruta zie je de controlezuilen en kun je de slurf besturen. Ga de kamer terug uit en til rechts de kist met Magnesis uit het water. Open de kist om een Geavanceerde schroef te nemen. Links aan de overkant van de kamer zie je enkele tandwielen en een draaihendel.

Grijp deze met Magnesis en draai rond tot een controlezuil te voorschijn komt. Activeer deze. Nog 4 te gaan. Nog meer Zelda: Breath of the Wild tips en walkthroughs: Zelda: Breath of the Wild tips en tricks Basistips die de fijnere kneepjes van de vernieuwingen in Breath of the Wild uitleggen. Vorige: Zelda: Breath of the Wild – Watertitaan Vah Ruta: elektropijlen, Titaan kalmeren Bereid je voor om de Watertitaan binnen te gaan.

Volgende: Zelda: Breath of the Wild – Ganons Waterfantoom verslaan, Lichtschubbenspeer Versla de eerste eindbaas in de game en krijg een krachtige beloning.
Ver respuesta completa

Hoe speel je samen op de Switch?

Hoe organiseer je een Nintendo Switch Party? Geschreven door Giovanni 5 september 2022 15.41 Familiebijeenkomsten, verjaardagen en zelfs feestjes worden minder saai wanneer jij je Nintendo Switch aansluit. In dit artikel leg ik je dan ook uit wat je de mogelijkheden zijn om een Nintendo Switch feestje te organiseren met vrienden, familie of collega’s. De Nintendo Switch is niet alleen de console om zelf altijd en overal te spelen, maar het is ook dé console om eenvoudig met of tegen je vrienden te spelen. Dus nodig je vrienden, collega’s of familie uit. Zo verander je een standaard verjaardag in een Nintendo Switch Party. Hoe je dat doet hangt er vanaf hoeveel spelers er meedoen. Met een Nintendo Switch speel je met maximaal 8 spelers tegelijk op dezelfde console. Koppel 8 Joy con controllers aan de Nintendo Switch. Bij de Switch krijg je 2 Joy Cons geleverd, die je aan de zijkanten van het scherm bevestigt. Wanneer je 4 van die Joy Con controllers koppelt aan 1 Nintendo Switch console speel je een game als Mario Kart met 4 spelers tegelijk.

 1. Sommige games speel je zelfs met 8 mensen tegelijkertijd, zoals Super Smash Brothers Ultimate.
 2. Als jouw vrienden en familie een beetje op die van mij lijken, dan is er vast een gezonde dosis rivaliteit aanwezig.
 3. Gelukkig neem je het in veel Nintendo Switch multiplayer games op tegen je medespelers.
 4. Of je werkt juist samen om het doel te bereiken.

Welke jij ook kiest, je gaat zeker jouw jongere neefjes kennis laten maken met jouw alter-ego: grootmeester in de kunst van Mario Kart.
Ver respuesta completa

Hoeveel uur Zelda Breath of the Wild?

The Legend of Zelda : Breath of the Wild De release van deze game was op 3 maart en hij is beschikbaar voor op de Wii U en de Nintendo Switch. Met de main quests ben je wel 35 uur zoet en als je besluit om ook alle side quests te doen ben je ongeveer 64 uur kwijt.
Ver respuesta completa

Hoe oud is link in Zelda?

Link
Personage uit The Legend of Zelda serie
Eerste spel The Legend of Zelda (1986)
Schepper(s) Shigeru Miyamoto
Engelse stem Video games Fujiko Takimoto (Young Link, 1998-2001) Nobuyuki Hiyama (Volwassen Link, 1998-2001) Sachi Matsumoto (Toon Link, 2002-heden) Akira Sasanuma ( Twilight Princess Link, 2006-heden) Televisie Jonathan Potts
Motion-capture-acteur(s) Nobuyuki Hiyama
Portaal Computerspellen

/td>

Link ( Japans : リンク, Rinku) is de hoofdfiguur uit de Legend of Zelda -serie van videospellen, Hij kwam het eerst voor in het spel The Legend of Zelda uit 1986. Het personage was toen nog een simpel tweedimensionaal personage, inmiddels is hij driedimensionaal.

Hij komt ook voor in andere games, stripboeken en een tekenfilmserie. Link is een jonge man die leeft in Hyrule, Zijn leeftijd verschilt per game. Link heeft blond haar, en blauwe ogen. Hij draagt meestal een groene tuniek en een groene muts, hoewel zijn kleding ook rood of blauw kan zijn. In de meeste games reist Link door Hyrule, waar hij duistere krachten en Ganon, ook bekend als Ganondorf, verslaat.

Ganondorf is een Gerudo king. Maar eigenlijk de slechte god of darkness- Demise. Om Ganon te verslaan heeft Link de Master Sword nodig, die hij krijgt na veel missies. Daarnaast heeft hij nog andere wapens zoals de boemerang, bommen, een boog en een schild.
Ver respuesta completa

Hoe heet de wereld van Zelda?

De wereld van The Legend of Zelda is de fictieve wereld zoals die voorkomt binnen de videospelserie van The Legend of Zelda, De wereld bestaat uit verschillende gebieden, waaronder het algemeenste land: Hyrule, dat in de meeste spellen uit de reeks voorkomt. Het gehele concept werd gecreëerd door de Japanse videospelontwerper Shigeru Miyamoto voor het Japanse bedrijf Nintendo,
Ver respuesta completa

Waar gaat Zelda over?

De geschiedenis van The Legend of Zelda-consolegames Er gaat een legende rond over een jongen in het groen, die met het Master Sword in de hand op zoek naar delen van de Trifoce om Prinses Zelda te redden en de kwaadaardige tovenaar Ganon op te sluiten in de krochten van de heilige koninkrijk. The Legend of Zelda – (Nintendo Entertainment System, 1987) In 1987 verscheen het eerste deel van The Legend of Zelda op de Nintendo Entertainment System. Het spel werd ontwikkeld door de Japanse softwareontwikkelaar Shigeru Miyamoto, die eerder successen had geboekt met het opzetten van series als Donkey Kong en Super Mario Bros.

 1. In The Legend of Zelda wordt je neergezet in een spelwereld zonder te weten wat je moet doen.
 2. Dat klinkt ontzettend ingewikkeld.
 3. Dat was het ook.
 4. Met de bijgevoegde landkaart was het de taak om de delen van de Triforce te vinden in een grote spelwereld.
 5. In deze wereld bevonden zich dungeons, een soort kerkers met een eindbaas, die je uit moest spelen om de delen van de Triforce te bemachtigen.

Zonder internet of hulp was dit ontzettend moeilijk en een enorm tijdrovend proces! Was het je toch gelukt? Dan kon je de slechte Ganon een draai om de oren geven en de vrede in Hyrule herstellen. Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend Of Zelda. The Legend of Zelda II: The Adventure of Link – (NES, 1988) Wat doe je als Nintendo als The Legend of Zelda een enorm succes blijkt te zijn? Durf je te innoveren of geef je het publiek meer van hetzelfde? Nintendo koos voor het tweede pad en bracht ons The Legend of Zelda II: The Adventure of Link.

 1. Een platformavontuur met RPG-elementen.
 2. Niet bepaald wat we van de Legend of Zelda-serie gewend zijn.
 3. Het is daarom ook letterlijk het zwarte schaap te noemen.
 4. Ten eerste doordat je van links naar rechts speelt, in plaats van de wereld van bovenaf de wereld bekijkt.
 5. Ten tweede door de gruwelijke moeilijkheidsgraad.

Er zijn maar weinig gamers, die het voor elkaar hebben gekregen om de zes kristallen te vinden, Ganon opnieuw te verslaan en prinses Zelda te laten ontwaken uit haar eeuwige slaap. Lukt het jou misschien wel? Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda II: The Adventure of Link. The Legend of Zelda: A Link to the Past – (SNES, 1992) Fans waren zachtjes uitgedrukt boos en teleurgesteld met de komst van The Legend of Zelda II: The Adventure of Link. Dit was niet het spannende openwereld-avontuur dat ze hadden leren kennen in het originele spel. Dat de sfeer en het gevoel van het eerste deel uitgediept terug zouden keren op de Super Nintendo, onder de naam The Legend of Zelda: A Link to the Past, was een grote verrassing A Link to the Past doet alles wat het originele The Legend of Zelda ook deed, maar dan vele malen beter. Zo wordt er voor het eerst een grootschalig achtergrondverhaal uit de doeken gedaan over het ontstaan van de Triforce en het heilige land, waar Ganon jarenlang opgesloten heeft gezeten. De formule van de spelserie als we die vandaag de dag kennen is hier voor het eerst ontstaan. De introductie van nieuwe items en een duistere spiegelwereld maken dit tot een echte klassieker. Als speler ga je op pad om drie elementen te vinden, waarmee je het Master Sword uit de heilige steen kunt trekken. Alle alarmbellen gaan af en er is stront aan de knikker. Vervolgens moet je op zoek naar meerdere kerkers (ofwel dungeons) om delen van de Triforce te verzamelen. Tovenaar Ganon kan opnieuw worden opgesloten en de credits rollen over het scherm. in een notendop. Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: A Link to the Past. (GBA) Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: A Link to the Past. (SNES) The Legend of Zelda Compleet Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 89.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda A Link to the Past Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 34.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje Inclusief Four Swords The Legend of Zelda A Link to the Past Als Nieuw Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.112.49 € 106.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje Inclusief Four Swords Zo mooi zien wij deze zelden Bekijk fotos The Legend of Zelda A Link to the Past Compleet Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.77.49 € 71.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda A Link to the Past Compleet Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.77.49 € 71.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda A Link to the Past Als Nieuw Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.112.49 € 106.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje Inclusief Four Swords Zo mooi zien wij deze zelden Bekijk fotos The Legend of Zelda A Link to the Past Compleet Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.77.49 € 71.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda A Link to the Past Als Nieuw Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.112.49 € 106.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje Inclusief Four Swords Zo mooi zien wij deze zelden Bekijk fotos The Legend of Zelda: Ocarina of Time (3D) – (Nintendo 64 / 3DS, 1998 / 2011) De Evolutie van zelda gaat verder op de N64. De Nintendo 64 bracht namelijk de mogelijkheid om alle Nintendo-franchises voor het eerst in 3D te mogen bewonderen. Alleen, hoe zet je een immens populaire titel met een vogelperspectief om naar een volwaardige 3D-game? Nintendo zet met The Legend of Zelda: Ocarina of Time het ultieme juweel neer en slaat de spijker op zijn kop.

Game, set, match. In veel lijstjes wordt dit zelfs de allerbeste videogame ooit gemaakt genoemd. Leuk en aardig, maar wat maakt het spel precies zo speciaal? The Legend of Zelda: Ocarina of Time is in de basis een driedimensionale versie van zijn voorganger, The Legend of Zelda: A Link to the Past. Je begint het spel met de jonge Link in Kokiri Village, waarna de Great Deku Tree je om een gunst vraagt hem te verlossen van zijn verschrikkelijke vloek.

Een heel plot doet zich uit de doeken over een geheimzinnige man uit de woestijn met slechte bedoelingen. Link krijgt de taak om te zorgen dat de man nooit en te nimmer het heilige land zal binnendringen. Dat gaat natuurlijk fout. Link groeit op en kan een enorme open wereld verkennen vol uiteenlopende gebieden, personages, dungeons en items.

Je blaast op een fluitje en je paard Epona komt op je af gegaloppeerd. Voor je het weet rijdt je rondjes over het wijd gestrekte Hyrule Field. In de tijd dat dit spel uitkwam was er niets wat kon tippen aan de schaal die hier wordt neergezet. Spanning, actie, avontuur en lastige puzzels; Ocarina of Time heeft het allemaal.

In 2011 werd er een remake van het spel uitgegeven op de Nintendo 3DS met verbeterde graphics. Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: Ocorina of Time. (N64) Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: Ocorina of Time 3D. The Legend of Zelda: Majora’s Mask (3D) – (Nintendo 64 / 3DS, 2000 / 2015 Nintendo lijkt in de geschiedenis van Zelda, na een geprezen deel uit de serie, ons totaal op een ander pad te zetten met zijn opvolger. The Legend of Zelda: Majora’s Mask stond bijna haaks op zijn voorganger Ocarina of Time. Het spel was duister, pittig, treurig, stressvol en melancholisch. Na de gebeurtenissen in het vorige spel wordt de Ocarina van Link in het bos gestolen door een Deku Kid. Uiteraard gaat onze held in het groen er achteraan en komt hierbij in de geheimzinnige wereld van Termina terecht. Een land met veel zorgen. De maan is aan het neerstorten en zal na drie dagen op de aarde klappen. Een fijn vooruitzicht! Aan Link de taak dit te voorkomen door de tijd terug te draaien en maskers te vinden met de toverkracht hem te transformeren in andere wezens. In 2015 werd er een remake van het spel uitgegeven op de Nintendo 3DS met verbeterde graphics. Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: Majora’s Mask. (N64) Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D. (3DS) The Legend of Zelda: Ocarina of Time Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 33.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Ocarina of Time Compleet Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.65.99 € 59.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Ocarina of Time Lelijk Eendje Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.34.99 € 29.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje Sticker resten The Legend of Zelda: Ocarina of Time Compleet Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.57.99 € 52.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Ocarina of Time Compleet Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.57.99 € 49.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Ocarina of Time Compleet Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.50.99 € 45.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Ocarina of Time Compleet Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.57.99 € 51.49 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Majora’s Mask Handleiding Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 19.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: The Wind Waker (HD) – (Gamecube / Wii U, 2003 / 2013) Een gloednieuwe console werd uitgebracht in 2002, de Nintendo Gamecube. Natuurlijk kon een Zelda-titel niet uitblijven. Hoe zou Link eruit zien op het nieuwe grafische pareltje van Nintendo? Als een heel lief en schattig cartoonkarakter in een kleurrijke open wereld op zee.

 • Je maakt een grapje? Dit is niet waar de fans om vroegen.
 • Waar is de realistische stijl van de Nintendo 64-games gebleven? Heen met de wind.
 • En dat is maar goed ook, want The Legend of Zelda: The Wind Waker mag dan een apart grafisch stijltje hebben; man, man, man, wat was dit een toptitel! Je kreeg de vrijheid om met je boot, de koning van de rode leeuwen, de grote oceaan te verkennen.

Je maakte een nieuwe geschiedenis, op zoek naar verborgen eilandjes, grotten en dungeons. De wind staat centraal in dit spel en je kunt hem zelfs naar je eigen hand zetten met een dirigeerstokje. Het is dan ook niet gek te noemen dat dit spel in 2013 een remaster kreeg op de Nintendo Wii U, waarbij het in HD lijkt of je met een levende tekenfilm speelt. The Legend of Zelda: Four Swords Adventures – (Nintendo Gamecube, 2005) Vandaag de dag is het heel normaal dat er opnieuw games worden ontwikkeld in pixelart-stijl. Je weet wel; games die eruitzien alsof ze zo van een oude console als de Super NES zijn weggelopen.

In 2005 was dit echter totaal niet de orde van de dag. The Legend of Zelda: Four Swords Adventures bracht de nieuwe techniek samen met de looks en feel van A Link to the Past van de Super Nintendo. In Four Swords Adventures speel je met vier personen tegelijk op één televisiescherm, terwijl je speelt met een Gameboy Advance in je handen.

Deze zijn met een speciale kabel aangesloten op de Gamecube-poorten van je Nintendo Gamecube. Iedere speler speelt met één van de vier gekleurde Links. Zodra je een huisje in gaat of te ver van het tv-scherm afdwaalt met je personage, gaat het avontuur verder op het kleine Gameboy Advance-scherm. The Legend of Zelda: Twilight Princess (HD) – (Gamecube / Wii / Wii U, 2006 / 2016) Nintendo slaat terug en geeft de fans ditmaal wel waar jarenlang om gevraagd – lees: gesmeekt – werd. Een The Legend of Zelda-titel in de realistische grafische stijl van voorloper Ocarina of Time. Twilight Princess was een titel, die pas laat in de Gamecube-periode werd uitgebracht. Het was een van de laatste games voor deze console. Mede hierdoor werd het spel destijds ook uitgebracht in gespiegelde vorm met bewegingsgevoelige besturing op de toen net verschenen Nintendo Wii. The Legend of Zelda: Twilight Princess vertelt het verhaal van een duistere schaduwwereld. Ganon (ofwel zijn menselijke alter-ego Ganondorf) probeert uit te breken uit deze alternatieve dimensie, om wraak te nemen op Hyrule en de verschrikkelijke duisternis die ooit geweest is weder te laten keren. Link probeert dit opnieuw te verhinderen, door volgens de gebruikelijke formule van kerker naar kerker te reizen, en items te vinden om Ganon te verslaan. De grote vernieuwing dit keer is dat je kunt switchen naar een Wolf-personage, hoewel dit niet zoveel toevoegt als men vooraf haf gehoopt. Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: Twilight Princess. (GC) Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: Twilight Princess Wii. (Wii) Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: Twilight Princess HD. (Wii-U) The Legend of Zelda: Collector’s Edition Losse Disc Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.36.49 € 31.99 6 maanden garantie The Legend of Zelda: Collector’s Edition Compleet Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.92.99 € 87.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Collector’s Edition Compleet Spaanstalig Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 84.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Four Swords Adventures Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.106.99 € 99.49 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Four Swords Adventures & Game Boy Advance Cable in Doos Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.183.49 € 174.99 6 maanden garantie In originele verpakking Nette doos Game Boy Advance Link Cable Inhoud is Als Nieuw The Legend of Zelda: Four Swords Adventures Als Nieuw Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.124.99 € 113.99 6 maanden garantie Als nieuw Handleiding en doosje Club Nintendo Sterren onbekrast The Legend of Zelda: Four Swords Adventures & Game Boy Advance Cable in Doos Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.196.49 € 187.99 6 maanden garantie In originele verpakking Nette doos Game Boy Advance Link Cable Inhoud is Als Nieuw Bekijk fotos The Legend of Zelda: The Wind Waker Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 43.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: The Wind Waker Limited Edition! Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 53.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: The Wind Waker Players Choice Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 41.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Twilight Princess Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.82.99 € 63.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Twilight Princess Als Nieuw Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.91.99 € 86.99 6 maanden garantie Als nieuw Handleiding en doosje Club Nintendo Sterren onbekrast The Legend of Zelda: Twilight Princess Losse Disc Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.89.99 € 62.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Skyward Sword – (Nintendo Wii, 2011) The Legend of Zelda: Skyward Sword laat ons kennis maken met de legende van Zelda. De oorsprong van Hyrule, haar inwoners, het Master Sword en de eeuwige vloek rond de herhalende geschiedenis wordt hier tot in detail toegelicht. Hierdoor is het wellicht het Zelda-spel met de meest liniaire verhaallijn tot dusver. Is dat een slecht ding? Ja en nee. De serie stond er altijd om bekend om veel te kunnen ontdekken. Dat element mist hier bijna volledig. De kerkers zijn echter geweldig en ijzersterk. The Legend of Zelda: Skyward Sword maakt gebruik van Wii Motion Plus. Een klein verlengstukje van de oorspronkelijke Nintendo Wii-afstandsbediening om de bewegingsgevoeligheid een stuk nauwkeuriger te maken. Het hele spel is ontwikkeld met de Nintendo Wii in het achterhoofd. Zo kun je bepaalde vijanden alleen verslaan als je ze met een specifieke zwaardslag neersabelt. De puzzels, omgevingen en items maken ook allemaal op een goede manier gebruik van de Wii Motion Plus. Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legen of Zelda: Skyward Sword. (Wii) Link’s Crossbow Training Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 4.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje Link’s Crossbow Training Zonder Handleiding Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.3.99 € 2.99 6 maanden garantie Handleiding The Legend of Zelda: Skyward Sword & Muziek CD Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 24.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje 25th Anniversary Special Orchestra CD The Legend of Zelda: Skyward Sword & Muziek CD & Wii-afstandsbediening Plus Goud in Doos Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.106.49 € 96.49 6 maanden garantie In originele verpakking 25th Anniversary Special Orchestra CD The Legend of Zelda: Skyward Sword & Muziek CD & Wii-afstandsbediening Plus Goud in Doos Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.106.49 € 91.49 6 maanden garantie In originele verpakking 25th Anniversary Special Orchestra CD The Legend of Zelda: Twilight Princess Nintendo Selects Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 19.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Breath of the Wild – (Wii U / Switch, 2017) Na Skyward Sword voor de Wii zijn er zes jaar lang alleen maar spin-offs en remakes gemaakt door andere developers terwijl het Zelda-team aan een gigantische open-world Zeldagame kon werken. In 2017 komt deze uit voor de Wii U en Nintendo Switch – The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Net zoals de allereerste Zelda voor de NES is Breath of the Wild compleet non-lineair. Ook nieuw: Wapens die je vindt breken (behalve het Meesterzwaard) en je kunt ingredinten in de wereld vinden om eten mee te koken. Het lijkt erop dat de zes jaar in ontwikkeling het spel goed hebben gedaan, want The Legend of Zelda: Breath of the Wild wordt geprezen door critici. Breath of the Wild krijgt een 9,4 op MarioWiiU en een 9,7 op MarioSwitch. Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend Of Zelda: Breath of the Wild. (Wii-U) Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend Of Zelda: Breath of the Wild. (Switch) The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.48.99 € 44.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Twilight Princess HD Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 41.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Twilight Princess HD + Wolf-Link amiibo + Audio CD in Doos Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.134.99 € 128.99 6 maanden garantie In originele verpakking Nintendo Wii U 32GB Limited Edition met Zelda GamePad – Mooi Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.197.49 € 187.49 6 maanden garantie Nintendo Wii U 32GB Limited Edition met Zelda GamePad – Zeer Mooi Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.264.99 € 254.99 Nintendo Wii U 32GB Limited Edition met Zelda GamePad – Nette Staat Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.154.99 € 148.99 6 maanden garantie Nintendo Wii U 32GB Limited Edition met Zelda GamePad – Mooi & in Doos Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 244.99 6 maanden garantie Nintendo Wii U 32GB Premium Pack Boxed – Zwart Omschrijving: Zwarte Wii U 32GB Premium Pack in doos. Dit pakket is compleet voor 1 speler. Inhoud: 1. Wii U Zwart 2. Wii U GamePad 3. Wii U GamePad-stylus 4. Wii U GamePad-oplaadstation 5. Wii U GamePad-standaard 6. Wii U-systeemstandaard 7. Wii U-voeding 8. Omschrijving: Zwarte Wii U 32GB Premium Pack in doos. Dit pakket is compleet voor 1 speler. Inhoud: 1. Wii U Zwart 2. Wii U GamePad 3. Wii U GamePad-stylus 4. Wii U GamePad-oplaadstation 5. Wii U GamePad-standaard 6. Wii U-systeemstandaard 7. Wii U-voeding 8. Wii U GamePad-voeding 9. Sensorbalk 10. HDMI-kabel 11. Handleiding Alle onderdelen in dit pakket zijn originele Nintendo producten. ‘, BORDERWIDTH, 1, WIDTH, 302)” onmouseout=”UnTip()”> Geheel Compleet & Boxed Scherm Zelda GamePad lichte krasjes (onzichtbaar tijdens spelen) Game inbegrepen Wolf-Link – The Legend of Zelda Collection Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 54.99 6 maanden garantie Link (The Legend of Zelda) – The Legend of Zelda Collection Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 31.99 6 maanden garantie Zelda (The Wind Waker) – The Legend of Zelda Collection Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 14.99 6 maanden garantie Toon Link (The Wind Waker) – The Legend of Zelda Collection Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 25.99 6 maanden garantie Link (Skyward Sword) – The Legend of Zelda Collection Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 41.99 6 maanden garantie The Legend of Zelda: Twilight Princess HD + Wolf-Link amiibo + Audio CD in Doos Nieuw Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 146.99 6 maanden garantie In originele verpakking Link (Link’s Awakening) – The Legend of Zelda Collection Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 14.99 6 maanden garantie Alleen te gebruiken op de Nintendo Switch Zelda en Loftwing – The Legend of Zelda Collection Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 26.99 6 maanden garantie Zelda (The Wind Waker) – The Legend of Zelda Collection Nieuw Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 22.99 6 maanden garantie Nieuw en gesealed Toon Link (The Wind Waker) – The Legend of Zelda Collection Nieuw Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 34.49 6 maanden garantie Nieuw en gesealed The Legend of Zelda: Twilight Princess HD + Wolf-Link amiibo + Audio CD in Doos Nieuw Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 151.99 6 maanden garantie In originele verpakking The Legend of Zelda: Twilight Princess HD + Wolf-Link amiibo + Audio CD in Doos Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.134.99 € 128.99 6 maanden garantie In originele verpakking The Legend of Zelda: Twilight Princess HD + Wolf-Link amiibo + Audio CD in Doos Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.134.99 € 128.99 6 maanden garantie In originele verpakking The Legend of Zelda: Twilight Princess HD Nieuw Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 74.49 6 maanden garantie Nieuw en gesealed De toekomst van The Legend of Zelda In 2021 viert The Legend of Zelda zijn 35ste verjaardag. Omdat Mario vorig jaar groots uitpakte met diverse titels om zijn verjaardag te vieren, hopen fans dat Zelda soortgelijk wordt behandeld. Naast de nieuwe DLC voor Hyrule Warriors: Age of Calamity komen er binnenkort nog twee Zelda-titels uit: Het lijkt erop dat de zes jaar in ontwikkeling het spel goed hebben gedaan, want The Legend of Zelda: Breath of the Wild wordt geprezen door critici. Breath of the Wild 2 Op het einde van Nintendo’s presentatie op E3 2019 toonde Nintendo een cryptische trailer voor het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Niet veel is bekend over deze nieuwe titel, maar Eiji Aonuma (de regisseur en producent van de Zelda-serie) kondigt in een Nintendo Direct aan dat we in 2021 meer zullen zien.

Wanneer is nog maar de vraag. Naast het Zelda-team helpt Monolith Soft (van de Xenoblade -serie) mee en heeft Nintendo een aantal vacatures geopend voor het Zelda-team. Meneer Aonuma beweert dat de game wat donkerder zal zijn dan Majora’s Mask, de geliefde Zelda-titel voor de N64, dus dat belooft wat.

Wanneer het uitkomt is nog niet bekend. Skyward Sword HD Tijdens de Nintendo Direct van Februari 2021 kondigt Nintendo een HD-remaster van The Legend of Zelda: Skyward Sword aan. Deze game werd geprezen voor zijn fantastische verhaal en soundtrack maar kreeg veel kritiek voor zijn slechte bewegingsbesturing.
Ver respuesta completa

Wat is de nieuwste Zelda game?

De nieuwste The Legend of Zelda – game getiteld Tears of the Kingdom wordt op 12 mei 2023 door Nintendo uitgebracht. Dat liet het gamebedrijf weten tijdens een digitale persconferentie. Het spel stond origineel gepland voor 2022, maar werd uitgesteld tot nader order.
Ver respuesta completa

Hoeveel hartjes Breath of the Wild?

Wil je het Meesterzwaard (Master Sword) hebben in The Legend of Zelda: Breath of the Wild zonder dat je de benodigde hartjes hebt? Je hebt enkel een kampvuur en een paar goedgemikte drukken op de A-knop nodig! Normaal gesproken heb je dertien hartjes nodig om het Meesterzwaard eruit te trekken in Korokwoud. Onderstaande video laat zien hoe je dit proces met een simpele glitch over kunt slaan.
Ver respuesta completa

Hoe heet de hoofdpersoon uit Zelda?

Personages –

Link – Het hoofdpersonage; de held van het verhaal. Hij staat voor Moed. In The Legend of Zelda: Twilight Princess kan hij in een wolf veranderen. Zelda – De prinses van Hyrule. Ze staat voor de Wijsheid. Sheik – In The Legend of Zelda: Ocarina of Time vermomt Zelda zich als Sheik. Op deze manier probeert ze verborgen te blijven voor Ganondorf maar ook Link te helpen. Tetra – Tot nu toe alleen in The Legend of Zelda: The Wind Waker en The Legend of Zelda: Phantom Hourglass verschenen. Ze is de leider van een bende piraten. Ze is de reïncarnatie van Zelda, waardoor zij dus staat voor Wijsheid. Vaati – De slechterik in onder meer The Legend of Zelda: The Minish Cap en The Legend of Zelda: Four Swords Adventures, Het is een kwade windtovenaar, die de macht van Zelda voor zichzelf wilt hebben. Midna – de prinses van de schemerwereld, reist samen met Link door Hyrule in The Legend of Zelda: Twilight Princess. Een fan-favoriete onder The Legend of Zelda fans Ghirahim – Van origine is hij het zwaard van Demise en heeft Demise gebruikt als last resort om hem weer tot leven te wekken zodat hij de wereld opnieuw kon veroveren. Demise – Hij is de Originele “Ganondorf” voordat hij werd gereïncarneerd in de eerste Ganondorf van Ocarina of Time, hij sprak een vloek uit over Link en Zelda, dat zijn haat, voor altijd zal reïncarneren om achter de geest van de held en het bloed van de godin aan te gaan en hen te doden Ganondorf – Hij is de grootste slechterik in de meeste Zelda spellen. Hij is ook speelbaar in de Super Smash Bros. serie, Hij staat voor Kracht. Ganon (Het kwaad) – In bepaalde spellen verandert Ganondorf in deze beestachtige vorm. Het is Ganondorf in zijn pure vorm, als kwaadaardige entiteit. Twinrova – De twee heksen Koume (vuurheks) en Kotake (ijsheks) die Ganon oproepen in Oracle of Ages en Oracle of Seasons, Tevens tempel eindbaas in The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Tingle – Een klein mannetje die geobsedeerd is door feeën en Rupees (de fictieve munteenheid in de spellen). In het spel The Legend of Zelda: Majora’s Mask maakt hij Maps (landkaarten) die je bij hem kan kopen. Tingle heeft ook zijn eigen game genaamd Freshly-Picked Tingle’s Rosy Rupeeland voor de Nintendo DS, Farore, Din en Nayru – Respectievelijk de godinnen van de Moed (Farore), de Kracht (Din) en de Wijsheid (Nayru). De essentie van deze drie godinnen zit in de Triforce, In sommige spellen krijgen ze een menselijke vorm of een andere naam.

Lijst van rassen uit The Legend of Zelda : Hylian – Een menselijk volk met puntige oren waarmee ze de goden kunnen horen. Een paar bekende Hylians zijn Link en prinses Zelda. Kokiri – Een onsterfelijk volk van kinderen, wonend in Kokiri Forest en afhankelijk van de Deku Tree. In The Wind Waker verandert het volk naar de boomachtige Koroks. Koroks – Koroks (ook wel Woudgeesten genoemd) zijn boomachtige wezentjes die zich op de raarste plaatsen verstoppen. Gorons – Een sympathiek bergvolkje dat in de rotsen woont. Het teelt bommen en houdt van warmte en dansen. Ook zijn ze goed in het smeden van zwaarden. Zora – Een visachtig volk dat voornamelijk onder water leeft. In The Wind Waker verandert het volk naar de vogel-achtige Rito. Gerudo – Een volk van dieven uit de woestijn, waar Ganondorf vandaan komt. Minish – Een muisachtig volkje uit The Minish Cap, Vaati en Ezlo (Links partner in het spel) behoren tot de Minish. Kikwi’s – Hoewel hun leider een enorm wezen is zijn Kikwi´s klein. Zij wonen in de Faron Woods en kunnen zich heel goed verstoppen als er bokoblins of andere gevaarlijke wezens in de buurt zijn. Rito – Het Rito volk is een volk van vogel-achtigen. Ze komen voornamelijk voor in The Legend of Zelda: Breath of the Wild,

Ver respuesta completa

Hoe kom je aan rupees in Zelda?

Materialen en en grondstoffen verkopen – De meeste handelaars kopen maar al te graag je ingrediënten en grondstoffen op. Smijt dus zeker niet zomaar je planten, potions, fruit of edelstenen weg! Vooral die laatste brengen veel geld in het laatje. Als je breekbare rotsen ziet (meestal aan de rand van een rotswand), kun je die met een hamer openbreken, Como Jugar Breath Of The Wild Barnsteen is een erg goede bron van inkomsten aan het begin van de game. Die edelstenen kun je voor heel veel Rupees verkopen. Een stuk barnsteen levert al snel 30 rupees op. Als je er zo 20 hebt, verdien je in één keer maar liefst 600 rupees. Barnsteen komt heel vaak voor, dus dat is niet moeilijk te vinden.
Ver respuesta completa

Hoe kom ik aan Hartjes in Zelda Breath of the Wild?

– Zelda fans Nederland. Als je 4 heldenbollen hebt, kun je deze inwisselen voor een extra Hartje of meer Energie. Dit kun je doen bij elk godinnenbeeld in heel Hyrule.
Ver respuesta completa

Is Nintendo Switch ook voor volwassenen?

De beste 18+ Nintendo Switch games nemen je mee op een spannend avontuur en dagen jou, als gaming speler, uit snel te handelen.
Ver respuesta completa

Hoe versla je Ganon Bliksemfantoom?

Como Jugar Breath Of The Wild De baas van Vah Naboris in The Legend of Zelda: Breath of the Wild is maar een enge verschijning. Ganons Bliksemfantoom beweegt ook razendsnel. Hij komt in drie schichtige bewegingen op je af en raakt je keihard. Als je hem probeert te slaan, blokkeert hij je moeiteloos met zijn schild. Como Jugar Breath Of The Wild De grootste kracht van Ganons Bliksenfantoom is zijn snelheid.
Ver respuesta completa

Wie won de titanenstrijd?

Kronos en Zeus – Kronos was de jongste van de twaalf Titanen, maar omdat hij zijn vader Uranus doodde werd hij de Titanenleider. Hij bleek echter een tiran te zijn, die zijn eigen kinderen opat. Ieder kind dat hij bij zijn zus Rhea verwekte, verzwolg hij.

 • Rhea verstopte echter het twaalfde kind, Zeus, en liet haar broer een steen met een dekentje eromheen opeten zodat hij dacht dat hij het kind had verzwolgen.
 • Toen Zeus volwassen was, vergiftigde hij Kronos met een drankje, zodat hij de andere elf goden uitspuugde.
 • Hij riep tevens de hulp in van de cyclopen, reusachtige wezens die gevangen waren gezet door de Titanen.

Samen met hen en de andere goden versloeg Zeus de Titanen en werd hij de nieuwe leider van de wereld.
Ver respuesta completa

Hoe kook je iets in Zelda?

Koken – zo maak je eten klaar – Heb je een vuurtje branden, dan kun je starten met eten klaar te maken. Selecteer in je inventaris een ingrediënt en druk op de X-knop om het vast te nemen. Vervolgens kun je met de A-knop extra ingrediënten toevoegen. Je kunt tot vijf ingrediënten tegelijkertijd vasthouden om een maaltijd klaar te maken.
Ver respuesta completa

Hoelang duurt het om Zelda Breath of the Wild uit te spelen?

The Legend of Zelda : Breath of the Wild De release van deze game was op 3 maart en hij is beschikbaar voor op de Wii U en de Nintendo Switch. Met de main quests ben je wel 35 uur zoet en als je besluit om ook alle side quests te doen ben je ongeveer 64 uur kwijt.
Ver respuesta completa

Wat is het verhaal van Zelda?

De geschiedenis van The Legend of Zelda-consolegames Er gaat een legende rond over een jongen in het groen, die met het Master Sword in de hand op zoek naar delen van de Trifoce om Prinses Zelda te redden en de kwaadaardige tovenaar Ganon op te sluiten in de krochten van de heilige koninkrijk. The Legend of Zelda – (Nintendo Entertainment System, 1987) In 1987 verscheen het eerste deel van The Legend of Zelda op de Nintendo Entertainment System. Het spel werd ontwikkeld door de Japanse softwareontwikkelaar Shigeru Miyamoto, die eerder successen had geboekt met het opzetten van series als Donkey Kong en Super Mario Bros.

 • In The Legend of Zelda wordt je neergezet in een spelwereld zonder te weten wat je moet doen.
 • Dat klinkt ontzettend ingewikkeld.
 • Dat was het ook.
 • Met de bijgevoegde landkaart was het de taak om de delen van de Triforce te vinden in een grote spelwereld.
 • In deze wereld bevonden zich dungeons, een soort kerkers met een eindbaas, die je uit moest spelen om de delen van de Triforce te bemachtigen.

Zonder internet of hulp was dit ontzettend moeilijk en een enorm tijdrovend proces! Was het je toch gelukt? Dan kon je de slechte Ganon een draai om de oren geven en de vrede in Hyrule herstellen. Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend Of Zelda. The Legend of Zelda II: The Adventure of Link – (NES, 1988) Wat doe je als Nintendo als The Legend of Zelda een enorm succes blijkt te zijn? Durf je te innoveren of geef je het publiek meer van hetzelfde? Nintendo koos voor het tweede pad en bracht ons The Legend of Zelda II: The Adventure of Link.

Een platformavontuur met RPG-elementen. Niet bepaald wat we van de Legend of Zelda-serie gewend zijn. Het is daarom ook letterlijk het zwarte schaap te noemen. Ten eerste doordat je van links naar rechts speelt, in plaats van de wereld van bovenaf de wereld bekijkt. Ten tweede door de gruwelijke moeilijkheidsgraad.

Er zijn maar weinig gamers, die het voor elkaar hebben gekregen om de zes kristallen te vinden, Ganon opnieuw te verslaan en prinses Zelda te laten ontwaken uit haar eeuwige slaap. Lukt het jou misschien wel? Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda II: The Adventure of Link. The Legend of Zelda: A Link to the Past – (SNES, 1992) Fans waren zachtjes uitgedrukt boos en teleurgesteld met de komst van The Legend of Zelda II: The Adventure of Link. Dit was niet het spannende openwereld-avontuur dat ze hadden leren kennen in het originele spel. Dat de sfeer en het gevoel van het eerste deel uitgediept terug zouden keren op de Super Nintendo, onder de naam The Legend of Zelda: A Link to the Past, was een grote verrassing A Link to the Past doet alles wat het originele The Legend of Zelda ook deed, maar dan vele malen beter. Zo wordt er voor het eerst een grootschalig achtergrondverhaal uit de doeken gedaan over het ontstaan van de Triforce en het heilige land, waar Ganon jarenlang opgesloten heeft gezeten. De formule van de spelserie als we die vandaag de dag kennen is hier voor het eerst ontstaan. De introductie van nieuwe items en een duistere spiegelwereld maken dit tot een echte klassieker. Als speler ga je op pad om drie elementen te vinden, waarmee je het Master Sword uit de heilige steen kunt trekken. Alle alarmbellen gaan af en er is stront aan de knikker. Vervolgens moet je op zoek naar meerdere kerkers (ofwel dungeons) om delen van de Triforce te verzamelen. Tovenaar Ganon kan opnieuw worden opgesloten en de credits rollen over het scherm. in een notendop. Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: A Link to the Past. (GBA) Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: A Link to the Past. (SNES) The Legend of Zelda Compleet Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 89.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda A Link to the Past Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 34.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje Inclusief Four Swords The Legend of Zelda A Link to the Past Als Nieuw Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.112.49 € 106.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje Inclusief Four Swords Zo mooi zien wij deze zelden Bekijk fotos The Legend of Zelda A Link to the Past Compleet Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.77.49 € 71.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda A Link to the Past Compleet Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.77.49 € 71.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda A Link to the Past Als Nieuw Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.112.49 € 106.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje Inclusief Four Swords Zo mooi zien wij deze zelden Bekijk fotos The Legend of Zelda A Link to the Past Compleet Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.77.49 € 71.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda A Link to the Past Als Nieuw Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.112.49 € 106.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje Inclusief Four Swords Zo mooi zien wij deze zelden Bekijk fotos The Legend of Zelda: Ocarina of Time (3D) – (Nintendo 64 / 3DS, 1998 / 2011) De Evolutie van zelda gaat verder op de N64. De Nintendo 64 bracht namelijk de mogelijkheid om alle Nintendo-franchises voor het eerst in 3D te mogen bewonderen. Alleen, hoe zet je een immens populaire titel met een vogelperspectief om naar een volwaardige 3D-game? Nintendo zet met The Legend of Zelda: Ocarina of Time het ultieme juweel neer en slaat de spijker op zijn kop.

 • Game, set, match.
 • In veel lijstjes wordt dit zelfs de allerbeste videogame ooit gemaakt genoemd.
 • Leuk en aardig, maar wat maakt het spel precies zo speciaal? The Legend of Zelda: Ocarina of Time is in de basis een driedimensionale versie van zijn voorganger, The Legend of Zelda: A Link to the Past.
 • Je begint het spel met de jonge Link in Kokiri Village, waarna de Great Deku Tree je om een gunst vraagt hem te verlossen van zijn verschrikkelijke vloek.

Een heel plot doet zich uit de doeken over een geheimzinnige man uit de woestijn met slechte bedoelingen. Link krijgt de taak om te zorgen dat de man nooit en te nimmer het heilige land zal binnendringen. Dat gaat natuurlijk fout. Link groeit op en kan een enorme open wereld verkennen vol uiteenlopende gebieden, personages, dungeons en items.

 1. Je blaast op een fluitje en je paard Epona komt op je af gegaloppeerd.
 2. Voor je het weet rijdt je rondjes over het wijd gestrekte Hyrule Field.
 3. In de tijd dat dit spel uitkwam was er niets wat kon tippen aan de schaal die hier wordt neergezet.
 4. Spanning, actie, avontuur en lastige puzzels; Ocarina of Time heeft het allemaal.

In 2011 werd er een remake van het spel uitgegeven op de Nintendo 3DS met verbeterde graphics. Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: Ocorina of Time. (N64) Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: Ocorina of Time 3D. The Legend of Zelda: Majora’s Mask (3D) – (Nintendo 64 / 3DS, 2000 / 2015 Nintendo lijkt in de geschiedenis van Zelda, na een geprezen deel uit de serie, ons totaal op een ander pad te zetten met zijn opvolger. The Legend of Zelda: Majora’s Mask stond bijna haaks op zijn voorganger Ocarina of Time. Het spel was duister, pittig, treurig, stressvol en melancholisch. Na de gebeurtenissen in het vorige spel wordt de Ocarina van Link in het bos gestolen door een Deku Kid. Uiteraard gaat onze held in het groen er achteraan en komt hierbij in de geheimzinnige wereld van Termina terecht. Een land met veel zorgen. De maan is aan het neerstorten en zal na drie dagen op de aarde klappen. Een fijn vooruitzicht! Aan Link de taak dit te voorkomen door de tijd terug te draaien en maskers te vinden met de toverkracht hem te transformeren in andere wezens. In 2015 werd er een remake van het spel uitgegeven op de Nintendo 3DS met verbeterde graphics. Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: Majora’s Mask. (N64) Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D. (3DS) The Legend of Zelda: Ocarina of Time Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 33.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Ocarina of Time Compleet Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.65.99 € 59.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Ocarina of Time Lelijk Eendje Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.34.99 € 29.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje Sticker resten The Legend of Zelda: Ocarina of Time Compleet Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.57.99 € 52.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Ocarina of Time Compleet Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.57.99 € 49.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Ocarina of Time Compleet Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.50.99 € 45.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Ocarina of Time Compleet Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.57.99 € 51.49 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Majora’s Mask Handleiding Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 19.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: The Wind Waker (HD) – (Gamecube / Wii U, 2003 / 2013) Een gloednieuwe console werd uitgebracht in 2002, de Nintendo Gamecube. Natuurlijk kon een Zelda-titel niet uitblijven. Hoe zou Link eruit zien op het nieuwe grafische pareltje van Nintendo? Als een heel lief en schattig cartoonkarakter in een kleurrijke open wereld op zee.

 • Je maakt een grapje? Dit is niet waar de fans om vroegen.
 • Waar is de realistische stijl van de Nintendo 64-games gebleven? Heen met de wind.
 • En dat is maar goed ook, want The Legend of Zelda: The Wind Waker mag dan een apart grafisch stijltje hebben; man, man, man, wat was dit een toptitel! Je kreeg de vrijheid om met je boot, de koning van de rode leeuwen, de grote oceaan te verkennen.

Je maakte een nieuwe geschiedenis, op zoek naar verborgen eilandjes, grotten en dungeons. De wind staat centraal in dit spel en je kunt hem zelfs naar je eigen hand zetten met een dirigeerstokje. Het is dan ook niet gek te noemen dat dit spel in 2013 een remaster kreeg op de Nintendo Wii U, waarbij het in HD lijkt of je met een levende tekenfilm speelt. The Legend of Zelda: Four Swords Adventures – (Nintendo Gamecube, 2005) Vandaag de dag is het heel normaal dat er opnieuw games worden ontwikkeld in pixelart-stijl. Je weet wel; games die eruitzien alsof ze zo van een oude console als de Super NES zijn weggelopen.

 1. In 2005 was dit echter totaal niet de orde van de dag.
 2. The Legend of Zelda: Four Swords Adventures bracht de nieuwe techniek samen met de looks en feel van A Link to the Past van de Super Nintendo.
 3. In Four Swords Adventures speel je met vier personen tegelijk op één televisiescherm, terwijl je speelt met een Gameboy Advance in je handen.

Deze zijn met een speciale kabel aangesloten op de Gamecube-poorten van je Nintendo Gamecube. Iedere speler speelt met één van de vier gekleurde Links. Zodra je een huisje in gaat of te ver van het tv-scherm afdwaalt met je personage, gaat het avontuur verder op het kleine Gameboy Advance-scherm. The Legend of Zelda: Twilight Princess (HD) – (Gamecube / Wii / Wii U, 2006 / 2016) Nintendo slaat terug en geeft de fans ditmaal wel waar jarenlang om gevraagd – lees: gesmeekt – werd. Een The Legend of Zelda-titel in de realistische grafische stijl van voorloper Ocarina of Time. Twilight Princess was een titel, die pas laat in de Gamecube-periode werd uitgebracht. Het was een van de laatste games voor deze console. Mede hierdoor werd het spel destijds ook uitgebracht in gespiegelde vorm met bewegingsgevoelige besturing op de toen net verschenen Nintendo Wii. The Legend of Zelda: Twilight Princess vertelt het verhaal van een duistere schaduwwereld. Ganon (ofwel zijn menselijke alter-ego Ganondorf) probeert uit te breken uit deze alternatieve dimensie, om wraak te nemen op Hyrule en de verschrikkelijke duisternis die ooit geweest is weder te laten keren. Link probeert dit opnieuw te verhinderen, door volgens de gebruikelijke formule van kerker naar kerker te reizen, en items te vinden om Ganon te verslaan. De grote vernieuwing dit keer is dat je kunt switchen naar een Wolf-personage, hoewel dit niet zoveel toevoegt als men vooraf haf gehoopt. Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: Twilight Princess. (GC) Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: Twilight Princess Wii. (Wii) Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend of Zelda: Twilight Princess HD. (Wii-U) The Legend of Zelda: Collector’s Edition Losse Disc Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.36.49 € 31.99 6 maanden garantie The Legend of Zelda: Collector’s Edition Compleet Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.92.99 € 87.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Collector’s Edition Compleet Spaanstalig Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 84.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Four Swords Adventures Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.106.99 € 99.49 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Four Swords Adventures & Game Boy Advance Cable in Doos Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.183.49 € 174.99 6 maanden garantie In originele verpakking Nette doos Game Boy Advance Link Cable Inhoud is Als Nieuw The Legend of Zelda: Four Swords Adventures Als Nieuw Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.124.99 € 113.99 6 maanden garantie Als nieuw Handleiding en doosje Club Nintendo Sterren onbekrast The Legend of Zelda: Four Swords Adventures & Game Boy Advance Cable in Doos Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.196.49 € 187.99 6 maanden garantie In originele verpakking Nette doos Game Boy Advance Link Cable Inhoud is Als Nieuw Bekijk fotos The Legend of Zelda: The Wind Waker Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 43.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: The Wind Waker Limited Edition! Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 53.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: The Wind Waker Players Choice Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 41.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Twilight Princess Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.82.99 € 63.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Twilight Princess Als Nieuw Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.91.99 € 86.99 6 maanden garantie Als nieuw Handleiding en doosje Club Nintendo Sterren onbekrast The Legend of Zelda: Twilight Princess Losse Disc Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.89.99 € 62.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Skyward Sword – (Nintendo Wii, 2011) The Legend of Zelda: Skyward Sword laat ons kennis maken met de legende van Zelda. De oorsprong van Hyrule, haar inwoners, het Master Sword en de eeuwige vloek rond de herhalende geschiedenis wordt hier tot in detail toegelicht. Hierdoor is het wellicht het Zelda-spel met de meest liniaire verhaallijn tot dusver. Is dat een slecht ding? Ja en nee. De serie stond er altijd om bekend om veel te kunnen ontdekken. Dat element mist hier bijna volledig. De kerkers zijn echter geweldig en ijzersterk. The Legend of Zelda: Skyward Sword maakt gebruik van Wii Motion Plus. Een klein verlengstukje van de oorspronkelijke Nintendo Wii-afstandsbediening om de bewegingsgevoeligheid een stuk nauwkeuriger te maken. Het hele spel is ontwikkeld met de Nintendo Wii in het achterhoofd. Zo kun je bepaalde vijanden alleen verslaan als je ze met een specifieke zwaardslag neersabelt. De puzzels, omgevingen en items maken ook allemaal op een goede manier gebruik van de Wii Motion Plus. Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legen of Zelda: Skyward Sword. (Wii) Link’s Crossbow Training Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 4.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje Link’s Crossbow Training Zonder Handleiding Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.3.99 € 2.99 6 maanden garantie Handleiding The Legend of Zelda: Skyward Sword & Muziek CD Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 24.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje 25th Anniversary Special Orchestra CD The Legend of Zelda: Skyward Sword & Muziek CD & Wii-afstandsbediening Plus Goud in Doos Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.106.49 € 96.49 6 maanden garantie In originele verpakking 25th Anniversary Special Orchestra CD The Legend of Zelda: Skyward Sword & Muziek CD & Wii-afstandsbediening Plus Goud in Doos Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.106.49 € 91.49 6 maanden garantie In originele verpakking 25th Anniversary Special Orchestra CD The Legend of Zelda: Twilight Princess Nintendo Selects Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 19.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Breath of the Wild – (Wii U / Switch, 2017) Na Skyward Sword voor de Wii zijn er zes jaar lang alleen maar spin-offs en remakes gemaakt door andere developers terwijl het Zelda-team aan een gigantische open-world Zeldagame kon werken. In 2017 komt deze uit voor de Wii U en Nintendo Switch – The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Net zoals de allereerste Zelda voor de NES is Breath of the Wild compleet non-lineair. Ook nieuw: Wapens die je vindt breken (behalve het Meesterzwaard) en je kunt ingredinten in de wereld vinden om eten mee te koken. Het lijkt erop dat de zes jaar in ontwikkeling het spel goed hebben gedaan, want The Legend of Zelda: Breath of the Wild wordt geprezen door critici. Breath of the Wild krijgt een 9,4 op MarioWiiU en een 9,7 op MarioSwitch. Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend Of Zelda: Breath of the Wild. (Wii-U) Meer weten? Bekijk onze All-in-1 pagina van The Legend Of Zelda: Breath of the Wild. (Switch) The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.48.99 € 44.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Twilight Princess HD Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 41.99 6 maanden garantie Handleiding en doosje The Legend of Zelda: Twilight Princess HD + Wolf-Link amiibo + Audio CD in Doos Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.134.99 € 128.99 6 maanden garantie In originele verpakking Nintendo Wii U 32GB Limited Edition met Zelda GamePad – Mooi Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.197.49 € 187.49 6 maanden garantie Nintendo Wii U 32GB Limited Edition met Zelda GamePad – Zeer Mooi Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.264.99 € 254.99 Nintendo Wii U 32GB Limited Edition met Zelda GamePad – Nette Staat Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.154.99 € 148.99 6 maanden garantie Nintendo Wii U 32GB Limited Edition met Zelda GamePad – Mooi & in Doos Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 244.99 6 maanden garantie Nintendo Wii U 32GB Premium Pack Boxed – Zwart Omschrijving: Zwarte Wii U 32GB Premium Pack in doos. Dit pakket is compleet voor 1 speler. Inhoud: 1. Wii U Zwart 2. Wii U GamePad 3. Wii U GamePad-stylus 4. Wii U GamePad-oplaadstation 5. Wii U GamePad-standaard 6. Wii U-systeemstandaard 7. Wii U-voeding 8. Omschrijving: Zwarte Wii U 32GB Premium Pack in doos. Dit pakket is compleet voor 1 speler. Inhoud: 1. Wii U Zwart 2. Wii U GamePad 3. Wii U GamePad-stylus 4. Wii U GamePad-oplaadstation 5. Wii U GamePad-standaard 6. Wii U-systeemstandaard 7. Wii U-voeding 8. Wii U GamePad-voeding 9. Sensorbalk 10. HDMI-kabel 11. Handleiding Alle onderdelen in dit pakket zijn originele Nintendo producten. ‘, BORDERWIDTH, 1, WIDTH, 302)” onmouseout=”UnTip()”> Geheel Compleet & Boxed Scherm Zelda GamePad lichte krasjes (onzichtbaar tijdens spelen) Game inbegrepen Wolf-Link – The Legend of Zelda Collection Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 54.99 6 maanden garantie Link (The Legend of Zelda) – The Legend of Zelda Collection Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 31.99 6 maanden garantie Zelda (The Wind Waker) – The Legend of Zelda Collection Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 14.99 6 maanden garantie Toon Link (The Wind Waker) – The Legend of Zelda Collection Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 25.99 6 maanden garantie Link (Skyward Sword) – The Legend of Zelda Collection Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 41.99 6 maanden garantie The Legend of Zelda: Twilight Princess HD + Wolf-Link amiibo + Audio CD in Doos Nieuw Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 146.99 6 maanden garantie In originele verpakking Link (Link’s Awakening) – The Legend of Zelda Collection Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 14.99 6 maanden garantie Alleen te gebruiken op de Nintendo Switch Zelda en Loftwing – The Legend of Zelda Collection Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 26.99 6 maanden garantie Zelda (The Wind Waker) – The Legend of Zelda Collection Nieuw Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 22.99 6 maanden garantie Nieuw en gesealed Toon Link (The Wind Waker) – The Legend of Zelda Collection Nieuw Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 34.49 6 maanden garantie Nieuw en gesealed The Legend of Zelda: Twilight Princess HD + Wolf-Link amiibo + Audio CD in Doos Nieuw Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 151.99 6 maanden garantie In originele verpakking The Legend of Zelda: Twilight Princess HD + Wolf-Link amiibo + Audio CD in Doos Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.134.99 € 128.99 6 maanden garantie In originele verpakking The Legend of Zelda: Twilight Princess HD + Wolf-Link amiibo + Audio CD in Doos Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.134.99 € 128.99 6 maanden garantie In originele verpakking The Legend of Zelda: Twilight Princess HD Nieuw Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis. € 74.49 6 maanden garantie Nieuw en gesealed De toekomst van The Legend of Zelda In 2021 viert The Legend of Zelda zijn 35ste verjaardag. Omdat Mario vorig jaar groots uitpakte met diverse titels om zijn verjaardag te vieren, hopen fans dat Zelda soortgelijk wordt behandeld. Naast de nieuwe DLC voor Hyrule Warriors: Age of Calamity komen er binnenkort nog twee Zelda-titels uit: Het lijkt erop dat de zes jaar in ontwikkeling het spel goed hebben gedaan, want The Legend of Zelda: Breath of the Wild wordt geprezen door critici. Breath of the Wild 2 Op het einde van Nintendo’s presentatie op E3 2019 toonde Nintendo een cryptische trailer voor het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Niet veel is bekend over deze nieuwe titel, maar Eiji Aonuma (de regisseur en producent van de Zelda-serie) kondigt in een Nintendo Direct aan dat we in 2021 meer zullen zien.

 1. Wanneer is nog maar de vraag.
 2. Naast het Zelda-team helpt Monolith Soft (van de Xenoblade -serie) mee en heeft Nintendo een aantal vacatures geopend voor het Zelda-team.
 3. Meneer Aonuma beweert dat de game wat donkerder zal zijn dan Majora’s Mask, de geliefde Zelda-titel voor de N64, dus dat belooft wat.

Wanneer het uitkomt is nog niet bekend. Skyward Sword HD Tijdens de Nintendo Direct van Februari 2021 kondigt Nintendo een HD-remaster van The Legend of Zelda: Skyward Sword aan. Deze game werd geprezen voor zijn fantastische verhaal en soundtrack maar kreeg veel kritiek voor zijn slechte bewegingsbesturing.
Ver respuesta completa

Hoe moet je gerechten maken bij Zelda?

Koken – zo maak je eten klaar – Heb je een vuurtje branden, dan kun je starten met eten klaar te maken. Selecteer in je inventaris een ingrediënt en druk op de X-knop om het vast te nemen. Vervolgens kun je met de A-knop extra ingrediënten toevoegen. Je kunt tot vijf ingrediënten tegelijkertijd vasthouden om een maaltijd klaar te maken.
Ver respuesta completa

Hoe versla je een wachter Zelda?

Gevechtstip: Wachters verslaan. Wachters zijn metalen dingen die een beetje op een vierpotige spin lijken. Ze zijn alleen een beetje erg dodelijk. Maar ze zijn zeker verslaanbaar. De Geavanceerde Pijl is het makkelijkst, schiet er eentje in het oog van de Wachter en hij is dood.

 • Heb je geen Geavanceerde Pijlen, niet getreurd.
 • Ook met Bompijlen, IJspijlen, Electropijlen en zelfs met gewone pijlen is een Wachter te verslaan.
 • Ga ergens staan dat de Wachter jou niet ziet en jij hem wel kan bereiken met je pijlen.
 • De Wachters die je tegenkomt in de Tempels kun je ook gewoon met je zwaard of speer aan.

Voor de Wachters in de Tempels met Krachtmetingen, kun je alle wapens gebruiken. Per persoon is verschillend wat je het liefste gebruikt. Buiten de Tempels heb je vijf verschillende soorten Wachters: Staande Wachters, Lopende Wachters en Vliegende Wachters, Wachters in een kracht meting of in de tempel en staande wachters die hun nek kunnen uit steken. : Gevechtstip: Wachters verslaan.
Ver respuesta completa